TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Abdullah Özyiğit

İLKHABER-Gazetesi - Abdullah Özyiğit haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Abdullah Özyiğit haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Yenişehir Belediyesi'nden Güven Park'a modern dokunuş Haber

Yenişehir Belediyesi'nden Güven Park'a modern dokunuş

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediyesi tarafından Güven Parkta yapılan yenileme çalışmaları tamamlandı. Parkta incelemelerde bulunan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, parkın içerisinde emeklilere yönelik Mola Evi kurduklarını ve çayın 2 TL’den satılacağını söyledi. Güvenevler Mahallesi’nde 2 bin metrekarelik alandan oluşan Güven Park, Yenişehir Belediyesi tarafından kapsamlı bir yenileme sürecine tabi tutuldu. Çalışmalar kapsamında parkın yer döşemeleri, spor aletleri ve diğer tüm donatıları yenilendi. Yeniden düzenlenen park, modern donatılarıyla vatandaşların hizmetine sunulacak. Yenişehir Belediyesi, park içerisinde emeklilerin sosyal aktivitelerde bulunabileceği, dinlenip vakit geçirebileceği Mola Evi de kurdu. Kent lokantası yolda Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Güvenevler Mahalle Muhtarı Rahime Sarı ile birlikte parkta incelemelerde bulundu. Başkan Özyiğit, “Güven Parkımızı yeniledik, çok kısa sürede hizmete açacağız. Parkın içerisinde daha çok emeklilerimize yönelik olarak Mola Evi kurduk. Burada çay 2 TL olacak. Emeklilerimizin içerisinde bulunduğu ekonomik koşulları göz önünde bulundurarak, böyle bir karar aldık ve uygulayacağız. Diğer ürünler de çok uygun fiyatlarla olacak. Parkımızın çok yakınında Kent Lokantası çalışmamız başlıyor. Bu hizmeti daha erişilebilir kılmak adına lokantamızı ilçemizin en yoğun bölgesinde açacağız" dedi. Emekliler ve çocuklar adına Başkan Özyiğit’e teşekkür eden Güvenevler Mahalle Muhtarı Rahime Sarı ise şunları söyledi: “Bizim için bu park çok kıymetliydi. Çocuklarımız yoğun bir şekilde burada oyun oynuyorlar, burası merkezi bir yer. Emeklilerimiz de böyle bir hizmeti hak ediyorlardı. Çocuklarımız ve emeklilerimiz adına Başkanımız Abdullah Özyiğit’e teşekkür ediyorum."

Yenişehir Festivalleri uluslararası boyuta taşınıyor Haber

Yenişehir Festivalleri uluslararası boyuta taşınıyor

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, düzenledikleri Yenişehir Komedi Oyunları Festivali, Yenişehir Çocuk Oyunları Festivali ve Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivalini uluslararası boyuta taşıyacaklarını söyledi. Yenişehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısının Birleşimi, Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit başkanlığında yapıldı. Atatürk Kültür Merkezinde yapılan toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda, 'Yenişehir Komedi Oyunları Festivali', 'Yenişehir Çocuk Oyunları Festivali' ve 'Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivali' isimlerinin Uluslararası Yenişehir Komedi Oyunları Festivali, Uluslararası Yenişehir Çocuk Oyunları Festivali ve Uluslararası Mersin Kushimoto Sokak Sanatçıları Festivalleri olarak değiştirilmesi ile ilgili teklif maddesi görüşülerek, oy birliğiyle komisyonlara havale edildi. Başkan Özyiğit’in Festivallerle ilgili açıklamaları Başkan Özyiğit, “Daha önce yaptığımız ve gelenekselleşmiş festivallerimiz var. Yenişehir Çocuk Oyunları Festivali ki çevre illerden de vatandaşlarımızın çocuklarını getirdiği bir festivali. Yine Yenişehir Komedi Oyunları Festivalimiz, geçtiğimiz yıl 15 binin üzerinde izleyicisi olmuştu. Ve ayrıca Kushimoto Sokak Sanatçı Festivalimiz, kentin en renkli festivali. Bu festivallerimizin uluslararası boyut kazanmasıyla ilgili bir çalışmamız var. Yenişehir’i ulusal ve uluslararası anlamda sanatın öne çıktığı bir kenti haline getirmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi. Ekim ayında Uluslararası Yenişehir Kültür Festivalini düzenleyeceklerini kaydeden Özyiğit, “Her yıl ekim ayının ikinci haftasında kentimizde bir kitap fuarı oluyor. Büyük bir fuar alanımız var. Kültür ve sanatın başkenti Yenişehir’e büyük bir uluslararası kültür festivali yakışır diye düşünüyoruz. Kitap fuarı ile birlikte eş güdümlü bir festivali uluslararası ölçekte gerçekleştireceğiz. Görüşmelerimiz var. Mersin’in yetiştirdiği en büyük değerlerden biri olan Özdemir İnce bu konuda bize destek veriyor. Uluslararası anlamda önce çıkan değerli sanatçı Adonis ilk konuklarımızdan biri olacak. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte ortaklaşacağız” diye konuştu.

 Abdullah Özyiğit: Vatandaşlarımızın görüşleri yol göstericidir Haber

 Abdullah Özyiğit: Vatandaşlarımızın görüşleri yol göstericidir

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 2025-2029 Stratejik Plan çalışmalarını halkın doğrudan katılımı ve katkılarıyla şekillendirdiklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın görüşleri bizim için yol göstericidir” dedi. Yenişehir Belediyesinin 2025-2029 Stratejik Planını vatandaşlarla birlikte hazırlamak amacıyla düzenlenen mahalle toplantıları İnsu’da devam etti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, İnsu Mahalle Muhtarı Sadettin Kök, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve müdürler katıldı. Demokratik yönetim anlayışı Toplantıda konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, halkın fikirlerinin değer gördüğü yönetim anlayışını temsil ettiklerini ve bu yönde çalıştıklarını belirterek, “Bugün burada, sizlerle kentimiz için bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Görüş ve önerilerinizi dinlemek, ihtiyaç ve beklentilerinizi anlamak amacıyla düzenlediğimiz bu toplantıya katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Cumhuriyet demokrasidir, demokrasi ise sadece seçim dönemlerinde oy kullanmakla sınırlı değildir. Demokrasi, halkın sesinin her zaman duyulduğu, her bir vatandaşın fikirlerinin değer gördüğü bir yönetim anlayışıdır. Yenişehir Belediyesi olarak, bu anlayışı en iyi şekilde hayata geçirmek için buradayız. Vatandaşlarımızın görüşleri bizim için yol göstericidir, her biri değerlidir” ifadelerini kullandı. Halkın katılımıyla stratejik plan Katılımcı stratejik plan hakkında konuşan Başkan Özyiğit, “2019 yılında göreve geldikten hemen sonra tüm mahallelerimizde toplantılar düzenledik, 5 bin 50 talep ve öneri aldık. Daha sonra kamu kurumları, STK’lar ve üniversite temsilcilerinin katılımıyla çalıştaylar düzenledik. Belediyecilik vizyonumuzu da ekleyerek, halkın görüşleri ışığında stratejik planımızı hazırladık. Türkiye’de ilk kez bir belediye stratejik planını halkın katılımıyla hazırladı. Bu uygulamamız Türkiye’de birçok belediyeye örnek oldu. Şimdi 2025-2029 Stratejik Planımızı da halkımızın doğrudan katılımı ve katkılarıyla şekillendiriyoruz.” diye konuştu. İnsu Mahalle Muhtarı Sadettin Kök de mahalle sakinleri adına Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e düzenledikleri toplantı nedeniyle teşekkür etti. Toplantıda daha sonra vatandaşlar söz alarak, mahallelerinin sorunları hakkında taleplerini ve önerilerini dile getirdi.

Yenişehir Belediyesi, Hayvan Hakları Tutum Belgesi'ni imzaladı Haber

Yenişehir Belediyesi, Hayvan Hakları Tutum Belgesi'ni imzaladı

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mart ayında açılan Yenişehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde, Yenişehir Kent Konseyi tarafından hazırlanan 'Hayvan Hakları Tutum Belgesi’ni imzaladı. Hayvanların yaşatılması ve korunması amacıyla Yenişehir Kent Konseyi tarafından hazırlanan 'Hayvan Hakları Tutum Belgesi’ni imzalayan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Kent Konseyi Başkanı Belgin Gürağaç, mahalle muhtarları, Yenişehir Belediye Meclis üyeleri ve hayvanseverlerle birlikte hayvan bakımevini gezdi. Bakımevinde devam eden çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi veren Özyiğit, “Bakımevimizi mart ayında hizmete açtık, kentimizde ihtiyaç vardı. Mersin Üniversitesi 15 bin dönümlük bu alanı bize tahsis etti. Şu anda 65 köpek ve 46 kediye ev sahipliği yapıyoruz. Mart ayından bu yana 380 kedi ve 20 köpeği kısırlaştırdık. Burada birlikte yaşadığımız canlıları doğru ortamda yaşamlarını sağlıyor ve sahiplendiriyoruz. Bu çalışmaları yapmamızda bize destek olan, bizleri teşvik eden gönüllülerimize teşekkür ediyorum" dedi. “Sahiplenilen kedi ve köpeklerin bir yıllık mamaları Yenişehir Belediyesi tarafından karşılanacak” Yenişehir Belediyesinin hayvan bakımevinden sahiplenilen kedi ve köpeklerin bir yıllık mamalarını Yenişehir Belediyesi olarak karşılayacaklarını söyleyen Özyiğit, “Sorumluluğu ortaklaştırmak adına teklifte bulunacağız. Sahiplenilen kedi ve köpeklerin bir yıllık mamaları Yenişehir Belediyesi tarafından karşılanacak. Biz hayvanların her şeyinden faydalanıyoruz. Onlar bizim çizgi filmlerimizde, onlar çocuklarımızın oyuncalarında, filmlerimizde. Doğru bir uygulama ile biz, Türkiye’de sokak hayvanlarını sorun olarak değil, birlikte yaşamaktan mutluluk duyacağımız bir hale getirebiliriz" diye konuştu. “Buraya sık sık geliyorum ve gördüğüm manzara beni hep mutlu etti” Yenişehir Belediyesi olarak hayvan bakımevinde gönüllülerle birlikte çalıştıklarını belirten Başkan Özyiğit, desteklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Burada birlikte güzel işler yağacağız. Yüzümüzün akıyla çıkacağız. Burada dilsiz canlılarımızı almışız, onları rehabilite etmekle alakalı bir sorumluluk üstelenmişiz. Buraya sık sık geliyorum ve gördüğüm manzara beni hep mutlu etti. Bizi kaygılandıran bir yasanın Meclis gündeminde olduğu bir dönemde 'Hayvan Hakları Tutum Belgesi’ni imzalamak üzere bir araya geldik. Bugün burada bir protokole imza atacağız, bunun yaptığımız işlerin yanında sembolik de bir önemi var. Yapmamız gerekenler konusunda bilgi sahibiyiz. Kent Konseyimiz böyle bir çalışma yapmış, başımızın üstünde yeri var. Ben katkı sunan tüm toplum örgütlerine teşekkür ediyorum. Gönüllülerimiz var, hayvan hakları derneklerinin yöneticilerin burada onlara da teşekkür ediyorum.” Sokak hayvanları konusunda herkese sorumluluk düştüğüne dikkat çeken Özyiğit, “Sokak hayvanları sorununu yok saymıyoruz. Hepimize bir sorumluluk düşüyor. Sokak hayvanlarının rehabilite edilmesi, kısırlaştırılması, eğitilmesi ve sahiplendirilmesi konusunda çalışmamız gerekiyor” dedi.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Özyiğit, Eğriçam Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu Haber

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Özyiğit, Eğriçam Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Eğriçam Mahallesi’ndeki bir siteyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Özyiğit, ilçede küçük sanayi sitesine ihtiyaç olduğunu belirterek, bu konuda çalışma yaptıklarını söyledi. Başkan Özyiğit, mahalle ziyaretleriyle vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Eğriçam Mahallesi’ni gezen Özyiğit, vatandaşlarla hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sırasında mahalle sakinleri çevredeki altyapı çalışmaları, yol düzenlemeleri ve sosyal yaşam alanların iyileştirilmesi gibi konularında Başkan Özyiğit'e görüşlerini iletti. Özyiğit de vatandaşların sorunlarına çözüm odaklı yaklaşarak, belediyenin devam eden çalışmaları ve gelecekteki projelerine dair bilgi verdi. Çevredeki işletmelerden kaynaklı vatandaşlardan gelen gürültü şikayeti üzerine konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir’de küçük sanayi sitesine ihtiyaç olduğunu ifade ederek, bu konuda çalıştıklarını söyledi. Özyiğit, “Kent içinde yer alan atölyeler, tamirhaneler ve çeşitli sanayi işletmeleri, genellikle yoğun gürültü üreten makine ve ekipmanlarla çalışıyor. Bu durum, maalesef çevrede yaşayan insanlar için rahatsız edici olabiliyor. Küçük sanayi siteleri, bu tür işletmeleri şehir merkezinden uzaklaştırarak, gürültü ve çevre kirliliğini de minimize ediyor. Ayrıca işletmeler için daha uygun çalışma ortamları sağlıyor. Bir süredir bu konu ile ilgili çalışıyoruz. Yenişehir’e küçük sanayi sitesi kazandırmamız gerekiyor” dedi. Mahalle sakinleri Eğriçam’da hayata geçirilen Yenişehir Belediyesi Göçmen Balık Pazarı için Başkan Özyiğit’e teşekkür etti. Özyiğit, balık pazarının hemen karşısında GMK Bulvarı üzerinde büyük bir kent kütüphanesi inşa edeceklerini de dile getirerek şunları söyledi: “Bu kütüphanemiz modern çalışma alanları, okuma salonları, dijital kütüphane hizmetleri ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak çok yönlü bir merkez olacak. İçerisinde çocuk kütüphanesi ve oyuncak müzesi de yer alacak. Özellikle gençlerimizin ve öğrencilerimizin eğitim hayatlarını desteklemek adına önemli bir adım olacak. 6 ay içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz. Hayırsever hemşehrimizin desteğiyle hayata geçireceğiz. Kentimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” Özyiğit, Eğriçam Mahalle Muhtarı İbrahim Önel ve vatandaşlarla birlikte mahalledeki sokakları da gezdi, şikayet ve önerileri yerinde dinledi.

Yenişehir Belediyesinden 51 amatör spor kulübüne 650 bin TL’lik destek Haber

Yenişehir Belediyesinden 51 amatör spor kulübüne 650 bin TL’lik destek

MERSİN (İİLKHABER) -  Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Yenişehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Mecliste, Yenişehir’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine nakdi yardım talebi ile ilgili teklife ait plan ve bütçe komisyonu, eğitim bilişim gençlik komisyonu ile toplumsal adalet ve cinsiyet eşitliği komisyonu ortak raporu görüşülürken, Yenişehir Belediyesi tarafından 51 amatör spor kulübüne toplamda 650 bin TL’lik maddi destek verilmesi ile ilgili madde kabul edildi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sağlanacak desteğin amatör spor kulüplerine hayırlı olmasını diledi. Lisans öğrencilerine 6500 TL, ön lisans öğrencilerine 300 bin TL destek verilecek  Yenişehir Belediye Meclisinde, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı için üniversiteyi lisans ve ön lisans düzeyinde kazanan Yenişehirli öğrencilere eğitim desteğinde bulunulması ile ilgili teklife ait komisyon raporu da görüşülerek, kabul edildi. Rapor doğrultusunda Yenişehir Belediyesi, lisans öğrencilerine 6500 TL, ön lisans öğrencilerine ise 3000 bin TL destek verecek. Başvurular Yenişehir Belediyesinin resmi internet sayfası üzerinden gerçekleştirilirken, başvurular ile ilgili tüm detaylar sosyal medya hesaplarından da duyurulacak. 'Yenişehir Halk Kart' tutarlarında artış  Meclis toplantısının devamında Yenişehir Halk Kartın Ekim ayı tutarlarının kart sahibi vatandaşların hesaplarına yatırıldığını ifade eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yılbaşından sonra aylık tutarlarda ciddi bir artış yapacaklarını söyledi. Ayrıca mecliste Türkiye’nin ilk kadın avukatı Süreyya Ağaoğlu ve eski Milli Eğitim Bakanı Raşit Galip’in adının Yenişehir Belediyesine ait parklarda yaşatılması ile ilgili madde de görüşülerek, kabul edildi.

Yenişehir’de açık havada sineması günleri başlıyor Haber

Yenişehir’de açık havada sineması günleri başlıyor

Daha önce mahallelere çocuk tiyatrosunu taşıyan ve gezici sinema günleri düzenleyen Mersin Yenişehir Belediyesi, kırsal mahallelere bu yıl da beyaz perde kuruyor. Hababam Sınıfı, Züğürt Ağa ve Neşeli Çiftlik filmleri ile Yenişehirliler hep birlikte açık havada keyifli bir yaz akşamı geçirme fırsatı yakalarken, Yenişehir Belediyesi filmleri izlemeye gelen vatandaşlara gazoz ve patlamış mısır da ikram edecek. Vatandaşları film gösterimlerine davet eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Göreve gelirken yönetim anlayışımızı oluşturduğumuz 6 temel ilkemizden biri ‘hemşerilik’ ilkesiydi. Hemşerilik ilkemiz çerçevesinde mahallelerde düzenlediğimiz etkinliklerle vatandaşlarımızı bir araya getirmek ve birlikte yaşama duygusunu en üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz. Bugüne kadar onlarca sanat, spor ve dayanışma etkinliği düzenledik ve hemşerilerimizi bir araya getirdik. Mahallelere taşıdığımız sinema filmi gösterimleri de hem böyle bir gayeye hizmet ediyor hem de halkımızın keyifli vakit geçirmesine imkan sağlıyor. Vatandaşlarımız özellikle kırsal mahallelerimizde bazen günlük koşturmacanın içinde kendilerine vakit ayıramıyor. Bunun farkındayız, hemşerilerimiz için güzel bir etkinlik hazırladık” ifadelerini kullandı. İlk film 1 Eylül’de gösterilecek Türk sinemasının sevilen komedi filmi Hababam Sınıfı, 1 Eylül’de Çavak, 4 Eylül’de Emirler, 10 Eylül’de ise Uzunkaş mahallelerinde gösterilecek. Çocuklara yönelik animasyon filmi Neşeli Çiftlik ise 3 Eylül’de Değirmençay, 5 Eylül’de Gökçebelen, 7 Eylül’de Karahacılı ve 9 Eylül’de Turunçlu mahallelerinde çocuklarla buluşacak. Yeşilçam klasikleri arasında yer alan Züğürt Ağa filmi de 6 Eylül’de İnsu, 8 Eylül’de Kocahamzalı, 11 Eylül’de ise Çukurkeşlik Mahallesinde gösterilecek. Açık hava sinemaları çerçevesinde gösterilecek tüm filmler saat 20.00’de başlayacak.

Mersin'deki fuar alanı deprem yardımları için lojistik üssüne dönüştü Haber

Mersin'deki fuar alanı deprem yardımları için lojistik üssüne dönüştü

MERSİN (AA) - SERKAN AVCI/ALEYNA COŞKUN - Mersin'in Yenişehir ilçesinde, "asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin ardından yardım depolama merkezine çevrilen 15 bin metrekarelik fuar alanı, çeşitli belediye ve kurumlar tarafından afetzedeler için hazırlanan yardım malzemelerinin lojistik üssü oldu.Yenişehir Belediyesi Fuar Merkezi, 11 ili etkileyen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin ardından depolama merkezine dönüştürüldü.Türk Kızılay, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Türk Eczacıları Birliği ile çok sayıda belediye ve sivil toplum kuruluşunca temin edilen yardımlar, 15 bin metrekarelik fuar alanında toplanıyor. Çeşitli illerden yola çıkan araçlar, çadır, elektrikli ısıtıcı, uyku tulumu, gıda, ilaç, temizlik ve tıbbi malzemeleri gibi yardımları fuar merkezine getiriyor.Belediye ekipleri ve gönüllüler tarafından kaydedilen yardımlar, illerin ihtiyaçlarına göre tasnif edilip AFAD koordinasyonunda afetzedelere ulaştırılıyor.Bazı bölümlerinde depremzedelerin de konakladığı fuar alanına, Türkiye'nin dört bir yanından yardımlar gelmeye devam ediyor.- Gönüllüler tırları boşaltıp, yardımları tasnifliyorYenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, AA muhabirine, depremin hemen ardından yardım faaliyetleri için harekete geçtiklerini söyledi.Depolama merkezine dönüştürülen kentin en büyük fuar alanında yardımların toplanmaya başlandığını anlatan Özyiğit, "Burası lojistik üs gibi bir alan. Yaklaşık 15 bin metrekare. Fuar alanı olarak kullanıyorduk ama ihale bitmişti. Yeni ihale 15 Şubat'taydı, iptal ettik. Afetle alakalı yaralar sarılıncaya kadar burayı yeniden kiralama veya ihaleye çıkarma gibi düşüncemiz olmayacak." diye konuştu.Özyiğit, alanı bir anlamda ön depo olarak kullandıklarına değinerek, "Şu ana kadar 28 tır malzeme indirilip tasnif edildi. Bir bölümü deprem bölgesine gönderildi. Bir kısmı gelen depremzedelere ulaştırıldı." dedi.Depolama merkezinde yürütülen çalışmaları anlatan Özyiğit, konuşmasını şöyle sürdürdü:"Buraya tırımız girdiğinde gönüllü arkadaşlarımız durumdan haberdar oluyor. Onlar, elden ele tırı 15 dakikada boşaltıyor. Yardım gönderen bölgeler, malzemeleri çocuk bezi, gıda maddesi ya da kıyafet gibi notlarla tanımlıyorlar. Malzemeler ana başlıklarda ayrılıyor. Daha sonra kendi içinde tasnif ediliyor. Bir bakıyorsunuz Adıyaman'da ihtiyaç çıkıyor. Hemen araca malzemeleri doldurup oraya gönderebiliyoruz. Burası, deprem bölgesine acil yardım göndermemiz gereken durumlarda kullandığımız organizasyon alanı oldu."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.