TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ercan Güven kimdir? Hayatını kaybeden Ercan Güven kaç yaşında vefat etti?

Spor basınının önemli isimlerinden Ercan Güven, kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Güven'in cenazesi 23 Eylül'de defnedilecek. Peki Ercan Güven kimdir? İşte spor yazar Ercan Güvenin hayatı...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
Ercan Güven kimdir? Hayatını kaybeden Ercan Güven kaç yaşında vefat etti?

Spor basınının önde gelen kalemlerinden Ercan Güven, Milliyet Gazetesi'nde 1980'li yıllarda bu yana sürdürüldüğü kariyerinin ardından, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güven, dikkat çekici yazıları ve spor bültenlerindeki başarılarıyla çalışıyor, pek çok gazetecinin büyümesine katkıda bulunmuştu.

Ercan Güven, Milliyet Gazetesi Spor Servisi'nin eski müdürü Namık Sevik'in yeğenidir. Gazetecilik kariyerinde, spor sayfalarının önemli katkılarında bulunmuş ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) üyesi olarak spor basınına hizmet vermiştir.

Ercan Güven'in cenazesi

Güven'in cenazesi, 23 Eylül Pazartesi günü Üsküdar Şakirin Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Çamlıca Mezarlığı'na defnedilecektir.

TFF'den Başsağlığı Mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu, Ercan Güven'in vefatını derin bir üzüntüyle duyurarak, Türk basınının duayen isimlerinden biri olduğunu belirtti. TFF, Güven'in spor basınına olan katkılarını da vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.