TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ümit Özdağ Polatlar hakkında bomba iddialarda bulundu: ''Nasıl çıktıklarını biliyorum''

Kara para aklama ve yasadışı bahis suçlarından tutuklanan ve serbest bırakılan Sıla Doğu, Dilan Polat ve Engin Polat'a yönelik tepkiler sürerken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da sosyal medya üzerinden sert açıklamalarda bulunarak, ''Hapishaneden nasıl çıktığını biliyorum. Ne yazık ki yazamıyorum'' diyerek serbest bırakılmalarına tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
Ümit Özdağ Polatlar hakkında bomba iddialarda bulundu: ''Nasıl çıktıklarını biliyorum''

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialar ile tutuklanan yaklaşık 10 ay sonra serbest bırakılan Dilan Polat, Engin Polat çifti ve beraberindekiler için tepkisini dile getirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamalarda,'' Hapishaneden nasıl çıktığını biliyorum. Ne yazık ki yazamıyorum. Sen, kocan ve benzerleriniz 85 yaşında kadınların kağıt mendil satarak kiralarını ödemeye çalıştığı, pazar yerlerinde çürümüş meyvaları toplayarak karnını biraz doyurabildiği bir ülkede hak etmediğiniz ve terbiyesizce yaşadığınız görgüsüz zenginliğiniz ile hem zamanın ruhunu hem devrin yüz karasını temsil ediyorsunuz. Kötü örnek olarak bir çok Türk gencinin hayatını karartınız ve kararmaya devam ediyorsunuz. Siz halk düşmanısınız. Sevgili gençler, bunların özenilecek hiç bir yanları yok. Özenmeniz gereken bunlar değil her sabah onuru ile kalkıp işine giden ve evinin nafakasını sağlamak için mücadele eden anneniz ve babanız. Siz bunları değil emeği ve aklı ile kazananları örnek alın'' ifadelerini kullandı.

Özdağ: ''Siz bunları değil, emeği ve aklı ile kazananları örnek alın"

Özdağ, "Kötü örnek olarak birçok Türk gencinin hayatını kararttınız ve kararmaya devam ediyorsunuz. Siz halk düşmanısınız" diyerek, zenginliğin toplumda olumsuz bir örnek oluşturduğunu belirtti. Gençlere yönelik tavsiyesinde, "Sevgili gençler, bunların özenilecek hiçbir yanları yok. Özenmeniz gereken, her sabah onuru ile kalkıp işine giden ve evinin nafakasını sağlamak için mücadele eden anneniz ve babanızdır. Siz bunları değil, emeği ve aklı ile kazananları örnek alın" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.