TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri tazminat hakkı için eylem yaptı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) üyeleri, tazminat hakları için Milli Savunma Bakanlığı önünde eylem gerçekleştirdi. TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen, astsubayların zorluklarına dikkat çekerek, "Bizler sadaka değil, hakkımız olanı istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 15:12
Kaynak: Haber Merkezi
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri tazminat hakkı için eylem yaptı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) üyeleri, tazminat haklarının verilmesi talebiyle Ankara’da Milli Savunma Bakanlığı önünde bir araya geldi. 'Tazminat hakkımızı istiyoruz' yazılı dövizler taşıyan dernek üyeleri, sloganlar eşliğinde seslerini duyurmaya çalıştı. Eylem sırasında basın açıklaması yapan TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen, astsubayların yaşadığı sorunları ve taleplerini dile getirdi.

Milli Savunma Bakanlığı önünde toplanan TEMAD üyeleri adına konuşan Genel Başkan Hamza Dürgen, astsubaylık mesleğinin Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki önemine ve karşılaştıkları zorluklara vurgu yaptı. Dürgen, astsubayların görev süreçlerinde yaşadığı sorunları aktararak, emekli olduktan sonra da hak ettikleri tazminatları almak istediklerini ifade etti.

“SADAKA DEĞİL, HAKKIMIZI İSTİYORUZ”

Hamza Dürgen, "TEMAD olarak sadece emekli astsubaylarımızın hakkını istiyoruz. İnsanca yaşamak ve onur mücadelemiz için haklarımızı almak istiyoruz" dedi. Astsubayları hor gören zihniyete karşı durduklarını belirten Dürgen, "Bundan sonra olmazsa olmazımız tazminat hakkımız. Bizler sadaka istemiyoruz, sadece hakkımızı talep ediyoruz" diye konuştu.

SİYASİ DESTEK

Eyleme CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan da katılarak destek verdi. TEMAD üyeleri, tazminat haklarının bir an önce verilmesi için taleplerinin arkasında duracaklarını belirttiler.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.