TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçil Erzan hakkında 25 milyon dolarlık dolandırıcılık iddiası: 4 yeni dava açıldı

Ünlü isimleri yüksek karlı fon vaadiyle dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan, 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin lira değerindeki dolandırıcılık iddiasıyla açılan yeni davalarda tekrar hakim karşısına çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
Seçil Erzan hakkında 25 milyon dolarlık dolandırıcılık iddiası: 4 yeni dava açıldı

Yüksek karlı özel fon vaadiyle birçok ünlü ismi dolandırdığı iddia edilen eski banka müdürü Seçil Erzan'ın davasında yeni bir duruşma gerçekleştirildi. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Erzan ve diğer sanıklar çarpıcı ifadeler kullandı.

ERZAN: "MOJTABA HAGHANİ'DEN BORÇ ALDIM"

Duruşmada savunma yapan Seçil Erzan, müşteki sanık Mojtaba Haghani'den borç aldığını ve faiziyle birlikte geri ödediğini iddia etti. Erzan, Haghani'nin Süleyman Aslan ile birlikte kendisine baskı uyguladığını ve tehdit ettiğini belirtti. Erzan, "Denizde kum Seçil'de para, yani böyle bir paranın varlığını düşünüyorlardı" diyerek, kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti.

HAGHANİ: "FATİH TERİM FONU'NA GÜVENDİM"

Müşteki sanık Mojtaba Haghani ise Erzan'ın kendisine 'Fatih Terim Fonu' olarak bahsettiğini ve yüksek kar elde edeceğini söylediğini belirtti. Haghani, Erzan'a güvendiği için para yatırdığını ancak parasını geri alamadığını ifade etti.

DAVA ANA DAVAYLA BİRLEŞTİRİLDİ

Duruşmada görüşü sorulan Cumhuriyet Savcısı, söz konusu davanın ana dava dosyasıyla birleştirilmesini talep etti. Mahkeme, savcılığın bu talebini kabul ederek, davanın ana dava dosyasıyla birleştirilmesine karar verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.