TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pegasus Hava Yolları yolcularından valiz şikayeti sonrası Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan açıklama geldi

İstanbul'dan Gaziantep'e seyahat eden Pegasus Hava Yolları yolcuları, valizlerinin uçuş güzergahlarına taşınmadığını öne sürdü. Konuyla ilgili Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2024 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2024 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
Pegasus Hava Yolları yolcularından valiz şikayeti sonrası Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan açıklama geldi

İstanbul'dan Gaziantep'e seyahat eden Pegasus Hava Yolları yolcuları, valizlerinin uçuş güzergahlarına taşınmadığını öne sürdü. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda, valiz yığınlarının görüntüleri dikkat çekerken, yolcular yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi.

Valizler ve Sosyal Medya Tepkisi

Yolcular, yaşanan soruna sosyal medyada büyük tepki gösterdi. Paylaşılan fotoğraflarda, valizlerin birikmiş şekilde beklediği ve taşınmadığı görülüyor. Bu durum, hem yolcuların hem de havalimanı yetkililerinin gergin anlar yaşamasına neden oldu. Ancak, Pegasus Hava Yolları'ndan bu olayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Açıklama

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG) yetkilileri, bagaj hizmetlerinde sistem kaynaklı bir arıza nedeniyle aksaklıklar yaşandığını bildirdi. Yapılan açıklamada, "Bagaj hizmetlerinde sistem kaynaklı bir arıza nedeniyle yer yer aksaklıklar ve kısmi durmalar yaşanmaktadır. Ekiplerimiz, problemin en kısa sürede giderilmesi ve seyahatlerin aksamaması için çalışmalarına devam etmektedir. Yolcularımızın anlayışı ve sabrı için teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.