TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Melisa Sözen'e PYD'li teröristi canlandırdığı rol nedeniyle tepki yağdı

Fransa’da yayınlanan popüler bir dizide terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’li bir teröristi canlandıran oyuncu Melisa Sözen, sosyal medyada büyük tepki topladı. Kullanıcılar, Sözen’in rolünü sert bir dille eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
Melisa Sözen'e PYD'li teröristi canlandırdığı rol nedeniyle tepki yağdı

Ünlü oyuncu Melisa Sözen’in Fransa’da yayınlanan ünlü polisiye dizisi Le Bureau des Legendes’in üçüncü sezonunda terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’li bir teröristi canlandırması, sosyal medyada gündem oldu. Sözen’in bu rolü büyük tepki toplarken, sosyal medya kullanıcıları Sözen’e ağır eleştiriler yöneltti.

MELİSA SÖZEN YPG

Birçok kullanıcı, PYD’nin kanlı geçmişine vurgu yaparak, Sözen’in canlandırdığı karakteri eleştirdi. Terör örgütünün, aralarında 10 aylık Bedirhan bebeğin, 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün, 16 yaşındaki Yasin Börü’nün ve 7 aylık öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın da bulunduğu pek çok masum insanın ölümünden sorumlu olduğuna dikkat çekildi. Tepkilerde, "Rol yapmasına gerek kalmamıştır." gibi sert ifadeler kullanıldı.

MELİSA SÖZEN

Melisa Sözen’in bu rolü üstlenmesi sonrası kamuoyunda oluşan tepkilerin devam edeceği ve sanatçının bundan sonraki kariyerinin nasıl şekilleneceği merak konusu oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.