TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurye Ata Emre'yi hunharca öldüren şüphelinin görüntüleri ortaya çıktı

Balıkesir'de sabaha karşı pizza siparişini teslim etmek için bir eve gelen moto kurye siparişini teslim ettikten sonra sokakta karşılaştığı şüpheli tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından adliyeye çıkartılan 17 yaşındaki şüpheli tutuklanırken, hayatını kaybeden gencin ise Balıkesir Üniversitesi'nde öğrenci olduğu ve 5 gün önce pizza dağıtım işine başladığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2024 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2024 13:30
Kaynak: İHA

Balıkesir Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümü öğrencisi olan ve kuryelik işinde çalışan Ata Emre Akman (20), merkez Karesi ilçesinde sipariş götürdüğü noktada henüz bilinmeyen bir nedenle E.Ö.'nün (17) bıçaklı saldırısına uğramıştı. Vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklanan Ata Emre A, olay yerinde hayatını kaybetti. Ata Emre'nin ailesinin Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşadığı ve çocuklarının ölüm haberi ile büyük acı yaşadığı öğrenildi.

Katil'in 6 ayrı suçtan kaydının bulunduğu belirtildi

İddiaya göre, alkollü olduğu öğrenilen E.Ö. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Daha sonra saklanan zanlı E.Ö. ile babası O.Ö. polis ekiplerince gözaltına alındı. E.Ö. ve babası O.Ö. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan şüphelilerden baba serbest bırakılırken, şüpheli ise tutuklanarak Kepsut Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Şüphelinin olay anına ait bir şey söylemediği öğrenildi. Şüpheli E.Ö.'nün kasten yaralama ve tehdit suçları gibi 6 ayrı suçtan kaydının bulunduğu belirtildi.
Öğrenci iken pizza dağıtım işinde çalışan Ata Emre A.'nın cenazesi ise memleketi olan Bursa'nın Kemalpaşa ilçesine gönderildi. Gencin, 5 gün önce işe girdiği belirtilirken mesai arkadaşları yorumda bulunmak istemedi.

ata emre akman

Balıkesir’de faaliyet gösteren motosikletli kuryeler, Akman’ın öldürülmesiyle ilgili eylem yaptı. Balıkesir Hacıilbey Mahallesinde Şadırvan mevkiinde toplanan motosikletli kuryeler, Balıkesir sokaklarında kısa süreli tur attı. Grup adına konuşan Fatih Uçarcı şunları söyledi: “Bu akşam burada Ata Emre Akman kardeşimiz için toplandık. Dün akşamcı acı haber bizi fazlasıyla derinden yaraladı. Biz herhangi bir siyasi parti ya da her hangi bir markaya mensup değiliz. Burada birlik beraberlik açısından bir şeyler yapalım istedik. Kuryeliğin zorluklarını göstermek istedik. Umarım sesimizi bir nebze duyurabilmiş olabiliriz. Davulun sesi bazen uzaktan kolay gelebiliyor. Ama nitekim işin içine girdiğinizde, tamam evimize ekmek götürebiliyoruz ama çok zor şartlar altında çalışıyoruz ve önemsenmiyoruz. Bizi düşünmüyor ve hor görüyorlar. Umarım bu hepimize ders olur ve güzel günler yarınlar ülkemiz için hayırlara vesile olur. Allah yardımcımız olsun” dedi.
Şehrin caddelerinde kornalarına basarak tur atan kuryeler daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

ata emre akman

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.