TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güzel Aşklar Diyarı dizisi setinde üzücü olay: Kostüm asistanı oyuncularla vedalaşıp intihar etti

Bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan Güzel Aşklar Diyarı dizisinin setinde kostüm asistanı Melek Üstündağ’ın intihar ettiği haberi ekip ve hayranlarını derinden sarstı. Üstündağ’ın psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç kullandığı iddia ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
Güzel Aşklar Diyarı dizisi setinde üzücü olay: Kostüm asistanı oyuncularla vedalaşıp intihar etti

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğinde çekilen ve bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Güzel Aşklar Diyarı dizisi, set ekibini derinden etkileyen bir olayla sarsıldı. Başrollerinde Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan ve Ege Kökenli gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin setinde, kostüm asistanı Melek Üstündağ’ın intihar ettiği öğrenildi.

PSİKOLOJİK İLAÇLAR KULLANIYORDU

Ekipte kısa süreliğine görev yapan Melek Üstündağ’ın psikolojik ilaçlar kullandığı iddia edilirken, intihar haberi set çalışanlarını ve yakınlarını derin üzüntüye boğdu. Üstündağ’ın dizi ekibine sadece bir haftalığına dahil olduğu bildirildi.

SET EKİBİYLE VEDALAŞTI

Olayın, dizinin Ürgüp’teki setinde üç gün önce gerçekleştiği öğrenildi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, çekimler bittikten sonra set ekibiyle vedalaşan Üstündağ, set aracına binerek köprü yakınlarına gitmek istediğini söyledi. Aracı durdurduktan sonra köprüden inen Üstündağ, kendisini köprüden aşağı bıraktı ve ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç kadının yoğun bakımda tedavisi devam ederken, durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.