TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güler Sabancı: Yerel seçimlerin kazananı Türkiye demokrasisidir

Sabancı Holding'in önde gelen ismi Güler Sabancı, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili yapılan değerlendirmede, Türkiye'nin demokratik kazanımını vurgulayarak, önümüzdeki döneme dair ekonomik açıdan umutlu bir bakış açısı sergiledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
Güler Sabancı: Yerel seçimlerin kazananı Türkiye demokrasisidir

Sabancı Holding'in başarılı yöneticisi Güler Sabancı, dün gerçekleştirilen yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sabancı, Türkiye'nin demokrasisinin kazanan olduğunu ifade ederek, ülkenin seçimleri barış içinde tamamlamış olmasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Değişen dünya koşullarında, iklim aciliyetinin yanı sıra yerel yönetimlere düşen görevlerin arttığına dikkat çeken Sabancı, seçilmişlerin bu sorumluluğun bilincinde olmalarının ve dünya üzerindeki değişimi yakından takip etmelerinin önemine vurgu yaptı. Bu durumun, ülkenin ve şehirlerin yaşam kalitesini artırmak adına kritik olduğunu belirtti.

Yerel seçimlerin geride kalmasıyla birlikte, önümüzdeki 4 yıl boyunca seçimsiz bir dönemin başladığını ifade eden Sabancı, bu sürenin, Türkiye ekonomisi için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. Enflasyonun düşürülmesi, makro dengelerin kurulması ve sürdürülebilir büyüme yoluna geri dönülmesi için bu dönemi değerlendirmenin kritik olduğunu belirtti. Ülkenin potansiyelinin farkında olduklarını ve bunu gerçeğe dönüştürebilmek için kararlılıkla çalışacaklarını dile getirdi.

Mevcut ekonomik programa ve normalleşme adımlarına kararlılıkla devam etme çağrısında bulunan Sabancı, birlik ve beraberlik içinde bu hedeflere ulaşacaklarına olan inancını da dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.