TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle 20 milyon liralık ödül devletin kasasında kaldı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in kırmızı kategoride yer aldığı Terörden Arananlar Listesi’nden ölümü nedeniyle kaldırılması beklenirken, başına koyulan 20 milyon liralık ödül devlete geri döndü.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle 20 milyon liralık ödül devletin kasasında kaldı

İçişleri Bakanlığı’nın "Terörden Arananlar Listesi"nde kırmızı kategoride yer alan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü, devletin verdiği 20 milyon liralık ödülün kasada kalmasına neden oldu. Teröristlerin yakalanmasına yönelik ihbarlarda verilen ödüllerin yakın zamanda arttırılmasıyla, kırmızı listedeki her bir zanlı için belirlenen ödül miktarı 10 milyon liradan 20 milyon liraya yükseltilmişti. Gülen’in ölümü sonrası bu ödülün verilmeyeceği açıklandı.

ÖDÜL MİKTARI ARTTIRILMIŞTI

İçişleri Bakanlığı, terör suçlarından aranan zanlıların yakalanması için vatandaşlardan gelecek ihbarlar karşılığında ödül verileceğini duyurmuş ve geçtiğimiz dönemde bu miktar önemli ölçüde arttırılmıştı. Özellikle kırmızı kategoride yer alan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in başına 20 milyon lira ödül konulmuştu.

GÜLEN LİSTEDEN KALDIRILACAK

Fetullah Gülen’in ölümünün ardından, İçişleri Bakanlığı’nın Terörden Arananlar Listesi’nden kırmızı kategoride yer alan isminin kaldırılması bekleniyor. Bu gelişmeyle birlikte Gülen’in başına koyulan 20 milyon lira tutarındaki ödül de devlete iade edilmiş oldu.

İHBARDA BULUNANLARA VERİLEN ÖDÜLLER

Bakanlık tarafından yayımlanan listede yer alan diğer zanlılar için ise ödül sistemi aktif şekilde devam ediyor. Vatandaşların ihbarları sonucu teröristlerin yakalanması halinde belirlenen ödüller sahiplerine teslim edilecek.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle 20 milyon liralık ödül devletin kasasında kaldı 2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.