TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da okul müdüründen kadın müdür yardımcısının odasına tekmeli saldırı

Bursa Yıldırım’daki Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu Müdürü E.K.K., kadın müdür yardımcısının kapısını tekmeleyerek kırdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 09:50
Kaynak: Haber Merkezi

Bursa Yıldırım’daki Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu Müdürü E.K.K., kadın müdür yardımcısının kapısını tekmeleyerek kırdı. Müdürün, daha önce velilerle yapılan bir toplantıda "Okulda başı açık kız öğrenci olamaz, herkesin başını kapatması gerek" gibi baskıcı ifadeler kullandığı iddia edilmişti.

DAHA ÖNCE BAŞI AÇIK ÖĞRENCİLERE MÜDAHALE ETMİŞ

İddiaya göre E.K.K., okulda başı açık öğrenci istemediğini belirterek, "Şort giyen veya başını örtmeyen öğrencilere müdahale ederiz" şeklinde konuşmuş ve bu sözler toplantıdaki veliler tarafından kaydedilmişti.

OKUL KAPISINI TEKMELEYEREK KIRDI

Olayların ardından, okul müdürü bu kez kadın müdür yardımcısının kapısını tekmeleyerek kırdı. Kadın müdür yardımcısı, saldırı anını kaydederek durumu belgeledi ve müdürün görevini kötüye kullandığını ifade etti.

Eğitim Sen Bursa Şube Başkanı Derviş Erdem, meslektaşına yapılan saldırıyı kınayarak, okul yöneticilerinin bu tür davranışlarının kabul edilemez olduğunu belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.