TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alaattin Çakıcı Üsküdar'da suikaste uğrayan Kemal Çağlar hakkında açıklama yaptı

Üsküdar'da kozmetik ürünleri satan bir iş yerinin sahibi Kemal Çağlar Temel, iş yerinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Temel’in suikaste uğraması, suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile olan ilişkileri nedeniyle tartışmalara yol açtı. Çakıcı’nın Temel ile yakın olduğu ve fotoğraflarının bulunduğu iddiaları sonrası, Çakıcı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
Alaattin Çakıcı Üsküdar'da suikaste uğrayan Kemal Çağlar hakkında açıklama yaptı

İş insanı Kemal Çağlar Temel'in suikaste uğraması, suç örgütünün lideri Alaattin Çakıcı ile olan ilişkiler nedeniyle büyük tartışmalara yol açtı. Çakıcı ile Temel'in yakın olduğu ve birlikte çekilmiş fotoğraflarının içerdiği iddiaları gündeme geldi. Bu iddialar üzerine Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

kemal çağlar temel

Çakıcı'dan Açıklama

Alaattin Çakıcı, Temel'in vefatından derin üzüntü duyduğunu belirterek, “Kemal Çağlar Temel’in vefatına çok üzüldüm. Kendisini üç yıldan beri tanırım. Ziyaretime her zaman gelirdi. Benimle bir akrabalık bağı ve herhangi bir iş ilişkisi yoktu. Allah rahmet eylesin. Kamuoyuna saygılarımla” ifadelerini kullandı. Çakıcı’nın açıklamaları, Temel’in ölümüne dair ortaya çıkan iddiaları netleştirmeyi amaçladı. Olayın ardından polis soruşturması devam ediyor.

kemal çağlar teme alaattin çakıcı

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.