TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

8 Yaşındaki Narin Güran'ın ölümü sonrası Sevda Demirel'den şeriat önerisi tepki çekti

8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni bulunduğu Eğertutmaz Deresi'nde şok etkisi yarattı. Ünlü isimlerin tepkileri arasında Sevda Demirel'in şeriat önerisi sosyal medyada büyük tartışmalara neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 11:33
Kaynak: Haber Merkezi
8 Yaşındaki Narin Güran'ın ölümü sonrası Sevda Demirel'den şeriat önerisi tepki çekti

8 yaşındaki Narin Güran’ın cesedi, 19 gün süren arama çalışmalarının ardından Eğertutmaz Deresi’nde çuval içinde, üzeri taşlarla kapatılmış şekilde bulundu. Olayın ön otopsi raporu Türkiye genelinde büyük bir infiale yol açtı ve soruşturma sürüyor.

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin sosyal medyada ve kamuoyunda birçok yorum ve tepki yer aldı. Ünlüler de yaşananlara dair düşüncelerini paylaşırken, son olarak Sevda Demirel'in yaptığı açıklamalar büyük bir tartışma yarattı.

Sevda Demirel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şeriat kanunlarının çözüm olabileceğini belirtti. Demirel’in sözleri şöyle oldu:

Demirel: ''Şeriat kanunları yürürlüğe girecekse ben sonsuz kapanmaya hazırım yeter ki bunları assınlar!''

sevda demirel şeriat

“Eğer şeriat kanunları yürürlüğe girecekse ben sonsuz kapanmaya hazırım yeter ki bunları assınlar! Tabii ki çözüm! Çok ciddi bir caydırıcılık. Ben şeriat, kapanmak vs. sonsuz kabul ediyorum. Yeter ki assınlar, vinçle sallansınlar. Olmaz! Ne hayvanlara ne çocuklara ne bebeklere! Yani bunlar gerçekten insan değil bunlar. İblisin çalışanları bunlar, normal insan bunu yapmaz.”

Bu açıklamalar, sosyal medyada geniş bir tepki aldı. Birçok kişi Sevda Demirel’in şeriat önerisini "akıl dışı büyük cahillik" ve "hukuk devletinde adalet istemek yerine şeriat demek" olarak değerlendirdi. Tepkiler, "Bu cahillikle de mücadele etmemiz lazım" şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.