TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dillere destan düğün

Mardin’in Midyat İlçesi, Gelinkaya eski Belediye Başkan Adayı İşadamı Yusuf Özçelik ve eşi Sultan Özçelik’in yakışıklı oğulları Faruk Özçelik, Gelinkayalı Zeki Coşkun ile Safiye Coşkun çiftinin güzeller güzeli kızları Ayşe Coşkun dillere destan bir düğünle dünya evine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2018 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2023 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dillere destan düğün

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Mardin’in Midyat İlçesi, Gelinkaya eski Belediye Başkan Adayı İşadamı Yusuf Özçelik ve eşi Sultan Özçelik’in yakışıklı oğulları Faruk Özçelik, Gelinkayalı Zeki Coşkun ile Safiye Coşkun çiftinin güzeller güzeli kızları Ayşe Coşkun dillere destan bir düğünle dünya evine girdi.

Üniversitede okurken birbirleri ile tanışan daha sonra ise, evlilik yolunda ilk adımı atan Tarın ve Aşye çifti muratlarına erdi. Yusuf Özçelik ve eşi Sultan Özçelik, Zeki Coşkun ile Safiye Coşkun çifti düğüne gelen konuklarla tek tek ilgilenerek misafir perverliklerini gösterdi.

KİMLER KATILDI

Adana’da Sular Vip’te gerçekleşen düğün merasimine Ak Parti Milletvekili Tamer Dağlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, Yardımcısı Fahri Talay, 10. Ağır Ceza Dairesi Başkanı Ogün Maden, Adana Kent Konseyi Başkanı Ömer  Güner Sazak, Yıldırımlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım, Midyatlı İş Adamları Cahit Tural, Hacı Tural, Mahsum Mete, Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve gazetemiz yazarı Dr. M. Zeki Uyanık ve çok sayıda iş adamı, gelinin ve damadın eş dost ve akrabaları katıldı.

NİKAH KIYILDI

Gelin ve damadın gelmesiyle düğün başladı. Salona giren gelin damadı konuklar ayakta alkışladı. Düğünün ilk dansını canlı müzik eşliğinde gerçekleştiren Tarık ve Ayşe Çifti’ni cep telefonları ile görüntülemek isteyenler adeta birbirleriyle yarıştı. Daha sonra ise konuklarda dansa katıldı. Halayların çekildiği, oyunların oynandığı düğün merasimindeki coşku gece boyunca devam etti. Genç çiftin nikahlarını salon içerisinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü şahitler huzurunda kıydı.

SÖZLÜ’DEN ÖĞÜTLER

Başkan Hüseyin Sözlü, mutlu bir ailenin kurulmasına şahitlik etmek için bir araya geldiklerini söyledi.  Genç çifte mutluluklar dileyen Başkan Sözlü, “Çok kıymetli eski dostum Yusuf Özçelik’in oğlu Faruk ile Ayşe kızımızın bu mutlu gününde sizinle birlikte olmak, bu nikahı kıymaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.  Mutlu bir ailenin, mutlu bir yuvanın kurulduğu ana şahitlik etmiş  olmayı diliyorum. Bugün idrak ettiğimiz Cuma Günü’nün rahmeti bereketi bu yuvanın üzerine olsun diye dua edelim.  Birbirinize karşı sevginiz, saygınız hep daim olsun. Çünkü kıymetli olan her şey emek ister. Her an bu gün kadar mutlu olmaya bilirsiniz, üzüntülü anlarınızda olabilir o zaman da biraz sabır lazım. İkinizde birbirinizin ailelerine karşıda aynı sevgiyi saygı gösterin. Bunlara riayet ederseniz huzurlu ve sağlam bir yuvanız olur.” dedi.

SAĞLAM NESİLLLER

Sağlam yuvalarda sağlam nesillerin olacağına dikkat çeken Başkan Sözlü, “Sağlam yuvalarda sağlam yuvalarda sağlam nesiller olur. Aziz milletimizin için hayırlı evlatlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesiyle “Ne mutlu Türküm diyene” diyen evlatlar yetiştirmenizi Cenabı Allah’tan diliyorum. İmza attıkları kalemi gelin hanıma takdim etmek istiyorum ama burada çok değerli bir misafirimiz var. Onların vermesini istiyorum. Sayın vekilimiz Tamir Değlı  nikah cüzdanını Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu’nun vermesini istediğini söyledi. Bizde onun vermesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

NİKAH CÜZDANI ŞEYHMUS NASIROĞLU’DAN

Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu, geline nikah cüzdanını takdim ederek genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu,  yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Özçelik ve Coşkun Ailelerini kutluyorum. Gençlerimize Allah’tan uzun hayırlı bir ömür verme, sağlıklı, hayırlı bir nesil vermesini diliyorum. Bütün konukları Midyat Belediye Başkanı olarak teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diyorum.”

KUTLAMALAR

Düğün merasimi gece geç saatlere kadar devam etti. Konukların gönüllerince eğlendiği düğün gelin ve damadı tebriklerin ardından sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.