TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Didem Arslan'da son dakika: 30 yaş küçük sevgilisiyle yüzleşen Necmettin Bey canlı yayında çıldırdı!

Didem Arslan'ın sunduğu "Vazgeçme" programı, bu sefer ekranlara çıkan bir konukla büyük bir şok yaşadı. 30 yaş genç sevgilisiyle canlı yayında yüzleşen Necmettin Bey'in çılgınlığı, izleyicileri adeta büyüledi. Olay, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. İşte, bu olayın perde arkasında yatan gerçekler ve yaşananlar...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2024 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2024 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
Didem Arslan'da son dakika: 30 yaş küçük sevgilisiyle yüzleşen Necmettin Bey canlı yayında çıldırdı!

Didem Arslan'ın sunuculuğunu üstlendiği "Vazgeçme" programı, bu kez ekranlara sıradışı bir konukla çıktı. 73 yaşındaki Necmettin Bey'in, 30 yaş genç sevgilisiyle yaşadığı olaylar, canlı yayında izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Sosyal medyanın da büyük ilgisini çeken bu olay, pek çok kişinin merakını uyandırdı. İşte, programda yaşananlar ve ardındaki gerçekler...

Necmettin Bey'e ne oldu?

Show TV ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan "Vazgeçme" programı, bu kez çok konuşulacak bir olaya sahne oldu. Programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz'ın konuğu olan 73 yaşındaki Necmettin Bey, 30 yaş genç sevgilisi Sevil Hanım'la canlı yayında karşı karşıya geldi. Ancak bu buluşma beklenmedik bir hal aldı ve Necmettin Bey'in çılgınlığı izleyenleri şaşkına çevirdi.

Necmettin Bey, 43 yaşındaki Sevil Hanım ile imam nikahı kıydığını ancak kendisini kandırıldığı ve aldatıldığı iddiasıyla stüdyoya çıktı. Sevil Hanım'ı "zengin erkek avcısı" olmakla suçlayan Necmettin Bey, bomba etkisi yaratan bir iddiada bulundu. Ona göre, Sevil Hanım, kuaför dükkanı sahibi olmasına rağmen, müşterilerinin özel bölgelerinin olduğu uygunsuz fotoğraflarını gönderiyordu.

Didem Arslan ise bu iddialar karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı ve Necmettin Bey'e suç duyurusunda bulunacağını dile getirdi. Ancak iddiaları reddeden Sevil Hanım, suçlamaları geri çevirdi ve Necmettin Bey'i suçladı.

Tüm bu gerilim dolu anlar, Necmettin Bey'in sinirlerinin kontrolünü kaybetmesiyle doruk noktasına ulaştı. Sinirlerine hakim olamayan Necmettin Bey, çileden çıkarak üstünü başını yırttı. Didem Arslan ise bu durum karşısında ne yapacağını şaşırarak "Yayın yapamıyorum. Sakinleş!" diyerek tepki gösterdi.

Didem Arslan'ın programı, bu olayla bir kez daha gündeme otururken, izleyiciler de yaşananları şaşkınlıkla takip etti.

Didem Arslan'da son dakika: 30 yaş küçük sevgilisiyle yüzleşen Necmettin Bey canlı yayında çıldırdı!

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.