TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adli Tıp Kurumu, 229 Pozisyon için sözleşmeli personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları ve başvuru ekranı...

Adli Tıp Kurumu, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 229 pozisyon için sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular 5 Şubat'ta başlayacak ve 18 Şubat'ta sona erecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
Adli Tıp Kurumu, 229 Pozisyon için sözleşmeli personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları ve başvuru ekranı...

Adli Tıp Kurumu Merkez ve Taşra Teşkilatında istihdam edilmek üzere 229 pozisyon için sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlana başvuruda bulunmak isteyenler başvuru şartlarını ve nereden nasıl başvuru yapılacağını araştırıyor. İşte Adli Tıp Kurumu personel alım şartları...

Adli Tıp Kurumu, Merkez ve Taşra Teşkilatında çalıştırılmak üzere toplamda 229 pozisyon için sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Başvurular, e-Devlet üzerinden yapılacak olup, adaylar başvuru şartlarına ve belirtilen tarih aralığına dikkat etmelidir.

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvuruların, 05 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 10:00'da başlayacağı ve 18 Şubat 2024 Pazar günü saat 23:59 itibarıyla sona ereceği belirtildi. Adaylar her pozisyon için yalnızca bir başvuru yapabileceklerdir ve başvurular şahsen veya posta yoluyla kabul edilmeyecektir.

Adaylar, başvurularını e-Devlet üzerinden Adli Tıp Kurumu Başkanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı web adresi üzerinden yapacaklardır. Başvuruların sadece belirtilen tarih aralığında aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranı üzerinden yapılacağı vurgulanmıştır.

GENEL ŞARTLAR

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
b) Son başvuru günü olan 18 Şubat 2024 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40'ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1987 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.) Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile İnfaz ve Koruma Memuru pozisyonu için merkezi sınavın (KPSS-2022) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 30 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1992 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.)
c) Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
ç) 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,
d) 657 sayılı Kanunun 53'üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
e) Kamu haklarından mahrum olmamak,
f) Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak pozisyon için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.