TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Barosu’na taze kan

Staj dönemlerini başarıyla tamamlayan 3 avukat ruhsat almanın mutluğunu yaşadı

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2019 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2023 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana Barosu’na taze kan

ADANA (İLKHABER) - Adana Barosuna  mensup stajyer avukatlar Rıza Can Geçer, Burak Avcı ve Hilal Sağlam düzenlenen törenle ant içerek mesleğe ilk adımlarını attı.

Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda yapılan Ant İçme Töreni’ne Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreter Av. Semih Gökayaz, Saymanz Av. İlknur Önal,  Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Timur Ortatepe, Av. Miyesser Erselan Önenli ve avukatlar katıldı.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, törende yaptığı konuşmada genç meslektaşlarını kutladı ve başarılar diledi. Ve şu ifadeleri kullandı:

“Sizler mesleğinizi icra ederken adaletin tecellisi için sadece hukukun üstünlüğüne güvenin ve bu uğurda var gücünüzle çalışın. Zira hukukun üstün olmadığı bir ülkede, o ülkenin temeli yok olduğu gibi, böyle bir ülkede hukukçu olmanın da bir anlamı bulunmayacaktır. Sizlere üstün hukuklu, adil ve sağlıklı bir gelecek diliyor, ailenize ve meslek yolunda katkı emekleri olanlara teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum”

Başkan Av. Veli Küçük’ün konuşmasının ardından avukatlık mesleğine başlayacak olan, genç avukatlara cübbeleri giydirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.