TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeki Kıvanç: 30 Ağustos bir dönüm noktasıdır

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünde yayımladığı mesajda, bu anlamlı günün Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 13:46
Kaynak: BÜLTEN
Zeki Kıvanç: 30 Ağustos bir dönüm noktasıdır

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kıvanç, mesajında, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük uğruna verdiği mücadelenin zaferle taçlandırıldığı bu anlamlı günün önemine vurgu yaptı.

“30 Ağustos Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı bir dönüm noktasıdır”

Başkan Kıvanç, “30 Ağustos 1922, Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet uğruna verdiği eşsiz mücadelenin destanıdır. Bu zafer, ulusumuzun birlik ve beraberlik ruhuyla neleri başarabileceğinin en somut göstergesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan bu zafer, sadece bir askeri başarı değil, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı bir dönüm noktasıdır” dedi.

“30 Ağustos’ta elde edilen zafer güçlü bir Türkiye için daima ileriye bakmamız gerektiğini hatırlatıyor”

Türkiye'nin ekonomik kalkınma yolculuğunda sanayicilere de önemli görevler düştüğünü belirten Kıvanç, “Bugün biz sanayiciler olarak ülkemizi daha ileriye taşımak, ekonomimizi güçlendirmek ve milletimizin refahını artırmak için aynı kararlılık ve azimle çalışıyoruz. 30 Ağustos’ta elde edilen zafer, bizlere bağımsız ve güçlü bir Türkiye için daima ileriye bakmamız gerektiğini hatırlatıyor” diye ifade etti.

Başkan Kıvanç, mesajını şu sözlerle sonlandırdı: “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu büyük zaferi bize armağan eden kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyor; milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu büyük zafer, bize her zaman gurur ve ilham kaynağı olmaya devam edecektir.”

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.