TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşkın: 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2023 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2023 15:38
Kaynak: BÜLTEN
Taşkın: 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun

ADANA (İLKHABER) - Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Taşkın, gazetecilerin demokrasi için kritik bir öneme sahip olduklarını vurgulayarak ifade ve fikir özgürlüğünün gazeteciler için hayati öneme sahip olduğunu belirtti. Ayrıca, tarafsız, doğru ve objektif haberciliğin halkın doğru bilgiye ulaşabilmesi açısından kritik olduğuna dikkat çekti.

Gazetecilerin savaş dönemlerinde bile tarafsızlık ve doğru bilgiyi halka ulaştırma görevini üstlendiğini söyleyen Taşkın, gazetecilerin kamu yararı açısından önemli bir rol oynadıklarını ifade etti. Gazetecilik mesleğinin zorlu ve sorumluluk gerektiren bir meslek olduğuna dikkat çeken Genel Başkan, gazetecilerin sürekli olarak görev başında olduklarını ve haber yapma sorumluluklarını her an taşıdıklarını belirtti.

gazeteciler günü

Necip Taşkın, gazetecilerin ekonomik sorunlarının giderilmesi gerektiğine inandığını dile getirerek, gazetecilerin iş güvencesi ile mesleklerini korkusuzca icra edebilmeleri için örgütlenme haklarına saygı duyulması gerektiğini belirtti. Gazetecilerin ekonomik, sosyal ve mesleki haklarının korunması ve geliştirilmesi için çaba gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

Son olarak, Taşkın, gazetecilik mesleğinin sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde daha iyi koşullarda yapılabilmesi temennisinde bulunarak, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutlayarak tüm gazetecilere sağlık, mutluluk, başarı ve huzur dolu bir gelecek diledi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.