TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sahil beldelerinde karavan kiralama yaygınlaşıyor

Bir zamanlar sahil beldelerinde oldukça yaygın olan kiralık çadır uygulaması, yerini karavan kiralamaya bırakıyor. Özellikle hafta sonu tatili yapmak isteyenler vatandaşlar, havaların ısınmasıyla birlikte otel fiyatlarına göre daha ucuz olan karavan kiralamayı tercih ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 09:23
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Sahil beldelerinde karavan kiralama yaygınlaşıyor

Bir zamanlar sahil beldelerinde oldukça yaygın olan kiralık çadır uygulaması, yerini karavan kiralamaya bırakıyor. Özellikle hafta sonu tatili yapmak isteyenler vatandaşlar,  havaların ısınmasıyla birlikte otel fiyatlarına göre daha ucuz olan karavan kiralamayı tercih ediyor.

Geçmişte sahil beldelerinde konaklama için en çok tercih edilen seçeneklerden biri olan kiralık çadırlar, yerini karavanlara bırakmaya başladı. Bu değişimin arkasında yatan sebepler ise alım gücünün düşmesi ve otel fiyatlarındaki artışlar olarak sıralandı.

Kiralık çadırlara kıyasla tatilcilere daha konforlu ve donanımlı bir konaklama imkânı sunan karavanlar, içerisinde tuvalet, duş, mutfak gibi temel ihtiyaçların yanı sıra, yatak, oturma alanı ve klima gibi konfor öğeleriyle öne çıkıyor.

Eskiden satın almak veya kiralamanın pahalı bir seçenek olduğu karavanda konaklama fiyatlarının, son yıllarda artan talep ve rekabetle birlikte düşmeye başladığı belirtiliyor.

İlanla karavanda yerinde konaklama

Adana'da bir kişi de sahibi olduğu karavanın internet sitesinde yerinde kiralık olduğunu duyurdu. 

Adana'nın sahil ilçelerinden Karataş'ta bulunan karavanın, 1500 TL depozito bedeliyle günlük 1000 TL'ye artı 350 TL temizlik tutarı karşılığında kiralandığını duyuran girişimci,  online rezervasyon için de kira bedelinden yüzde 30 kaparo talep etmeye başladı. Karavanda bulunan kullanım eşyaları ve mutfak malzemeleri de tek tek ilanda yer aldı.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.