TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MasterChef'te şeflerin değerlendirmesiyle son eleme adayı belirlendi

Birbirinden zorlu yemek tariflerin yapıldığı MasterChef'te haftanın son eleme adayı belli oldu. MasterChef yeni bölümünde Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda en başarısız tabağı yapan yarışmacı eleme potasına gidecek son eleme adayı oldu?

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
MasterChef'te  şeflerin değerlendirmesiyle son eleme adayı belirlendi

MasterChef'te birbirinden zorlu yemek tariflerinin yapıldığı eleme haftasında son eleme adayı belli oldu. Yeni bölümde, şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda en başarısız tabağı hazırlayan yarışmacı potaya girdi. MasterChef Türkiye'de bu hafta eleme potasında Şirin, Kerem, Yudum, Beyza, Erim, Zübeyde ve bamya yemeğiyle dikkat çeken Muratcan yer aldı. 21 Eylül akşamı yayınlanan programda, haftanın yedinci ve son eleme adayı da belirlendi.

masterchef

Şefler bu hafta yarışmacıların bamya yemeği  ile bir tabak hazırlamasını istedi. Taze ve kuru bamya verilen yarışmacılardan yaratıcı tabaklar istendi. Ancak tüm yarışmacılar bamya konusunda başarılı olamadı.

masterchef

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.