TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir birinci derece deprem bölgesi olduğu için beton kalitesi arttı

Sirius Florida Satış Müdürü Süleyman Arslanboğa, İzmir'in birinci derece deprem bölgesi olması nedeniyle proje kapsamında beton kalitesini artırdıklarını ve önem katsayısını 1,2'ye yükselttiklerini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2024 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2024 10:18
Kaynak: HIDIR YENİAY
İzmir birinci derece deprem bölgesi olduğu için beton kalitesi arttı

Sirius Florida Satış Müdürü Süleyman Arslanboğa, İzmir'in birinci derece deprem bölgesi olması nedeniyle projede kullanılan beton kalitesini artırdıklarını açıkladı. Arslanboğa, "İzmir her an deprem tehdidiyle karşı karşıya. Bu nedenle insan hayatını ön planda tutarak, proje kapsamındaki önem katsayısını 1,2'ye çıkardık ve beton kalitesini C40 olarak belirledik. Kaya zemin üzerine inşa edilen projelerimiz, yüksek dayanıklılık ve güvenlik sunarak her binayı güçlü kılar" dedi.

“İzmir’de deprem tehdidiyle karşı karşıyayız”

Sirius Florida Satış Müdürü Süleyman Arslanboğa  İzmirin birinci bölge deprem bölgesi olduğu için beton kalitesini artırtıkları belirterek şunları söyledi: “İzmir birinci derecede deprem bölgesinde yer alıyor ve her an deprem tehdidiyle karşı karşıyayız. Bu nedenle insan hayatını ön plana alarak sağlam kaya zeminde olmamıza rağmen önem katsayısını 1,2'ye çıkardık. Beton kalitesini ise C40 olarak belirledik. Her bina temeli kadar güçlüdür. Kaya zemin üzerine inşa edilen projeler, yüksek dayanıklılık ve güvenlik sunar.”

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.