TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haşimoğlu Organizasyon Midyat’ta hizmete girdi

Türkiye’nin en büyük düğün, nişan, kına ve özel gün organizasyon hizmetleri ile hediyelik eşya ve dekor ürünlerinin satışının yapılacağı Haşimoğlu Organizasyon Firması Bağlar Mahallesi Cumhuriyet Bulvarında açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2023 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2023 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
Haşimoğlu Organizasyon Midyat’ta hizmete girdi

ADNAN AVUKA

MARDİN (İLKHABER) - Türkiye’nin en büyük düğün, nişan, kına ve özel gün organizasyon hizmetleri ile hediyelik eşya ve dekor ürünlerinin satışının yapılacağı Haşimoğlu Organizasyon Firması Bağlar Mahallesi Cumhuriyet Bulvarında açıldı.

Açılış törenine protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, İLKHABER, İLKSES ve Güney HAKİMİYET Gazetelerinin İmtiyaz Sahibi ve İş İnsanı Halil Arslan ile basın mensupları ve çok sayıda davetli grubu katıldı. 

Kurdela kesiminin ardından hayırlı olsun dileğinde bulunan Mardin Sevdalıları firmayı ilçeye kazandıranlara teşekkür etti.

Törene katılan İş İnsani Halil Arslan, "Haşimoğlu Organizasyon Firmasını ilçemize kazandıran işletme sahibi. Haşim Haşimoğlu'nu tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz” diyerek tebrik etti. Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin açılışta yaptığı konuşmada hayırlı olsun dileğinde bulunduktan sonra ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şahin, “İlçenin dört bir yanında devam eden tesislerde incelemelerde bulunduk, ilk önce tarihi kuyumcular çarşısında meydan yenileme, rekreasyon çalışmaları, ardından, Cumhuriyet Mahallesinde Bulunan Karayolları Şefliğinin yerinde Millet Bahçesinde modern bir eser gerçekleştirdik. 26 Bin Metrekarelik Millet Bahçesini ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yakın bir zamanda resmi açılışını yapacağız” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanana Millet Bahçesinin Midyat’a yeni bir soluk getireceğini belirten Başkan Şahin, “Millet bahçesi projesinde; biyolojik gölet, tema bahçesi ve millet kıraathanesi yer alıyor. Proje ile vatandaşlar doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak. Millet Bahçesi projesi içerisinde çocuk oyun alanları, yöresel bitkilerin olduğu tematik bahçeler, millet kıraathanesi, yürüyüş ve bisiklet yolları gibi diğer sosyal donatılar yer alıyor. Proje içerisinde ayrıca 1.057 ağaç olacak. Yeşilin her tonu içinde barındırıyor. Bizlerden desteklerini esirgemeyen ve konuyla yakından ilgilenen, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye ve önceki dönem Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese Midyat’lı hemşehrilerim adına şükranlarımızı sunarım” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.