TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir'de halk lokantası açılıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, uygun fiyatlı ve hijyenik yemeklerin sunulacağı Halk Lokantası’nın ilk şubesini 24 Eylül’de açıyor. Lokantada günlük bin kişiye 65 liraya doyurucu öğle menüsü sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
Eskişehir'de halk lokantası açılıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda bir seçim vaadini daha hayata geçiriyor. Başkan Ünlüce, uygun fiyatlı, kaliteli ve hijyenik yemeklerin sunulacağı Halk Lokantası’nın açılacağını duyurdu.

İlk Halk Lokantası, Taşbaşı eski Nikah Salonu binasında 24 Eylül Salı günü saat 12:00’den itibaren hizmet vermeye başlayacak. Ünlüce, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bir sözümüzü daha tutuyoruz. Halk Lokantalarımızın ilki Taşbaşı eski Nikah Salonu binasında açılıyor. 65 liraya; lezzetli, doyurucu, besin değerleri hesaplanarak özenle hazırlanmış öğle yemeği menüsü Halk Lokantası’nda. Hayırlı olsun Eskişehir.”

Günlük bin kişiye hizmet verilecek

Halk Lokantası'nda yemek servis hizmeti öğlen 12.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek. İlk aşamada günlük bin kişiye uygun fiyatlı yemek sağlanacak. Bu adım, özellikle dar gelirli vatandaşların bütçesine katkı sağlamayı amaçlayan önemli bir sosyal proje olarak öne çıkıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, bu hizmetle toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.