TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başoğlu Kablo kadına şiddete karşı önemli adım atarak "Kadına El Kalkamaz" projesini gerçekleştirdi

Başoğlu Kablo, Bolu’daki fabrikasında erkek personeline yönelik olarak "Kadına El Kalkamaz" adlı sosyal sorumluluk projesini başlatarak, kadına şiddetle mücadelede önemli bir adım attı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2024 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2024 10:07
Kaynak: BÜLTEN
Başoğlu Kablo kadına şiddete karşı önemli adım atarak "Kadına El Kalkamaz" projesini gerçekleştirdi

Başoğlu Kablo, kadına yönelik şiddetle mücadelede önemli bir adım atarak, erkek personelini bilinçlendirmeyi hedefleyen "Kadına El Kalkamaz" adlı sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Bolu’daki Başoğlu Kablo fabrikasında düzenlenen KADES destekli projelendirilen eğitim Jandarma Komutanlığı yetkilileri tarafından verildi. Eğitimde, kadına şiddetin insanlık suçu olduğu vurgulanırken, şiddetin etkileri ve müdahale yöntemleri konusunda kapsamlı bilgiler sunuldu. Bu proje, şiddet olaylarının önüne geçilmesine ve toplumsal farkındalığın artırılmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri engellemek adına erkek personelini eğitmeye yönelik adım atan Başoğlu Kablo, 18 Temmuz 2024 tarihinde düzenlediği etkinlikte kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında bilgilendirme ve farkındalık eğitimi projesine destek verdi.

Jandarma Komutanlığı

Kadına şiddet insanlık suçudur

Kadına şiddetin bir insanlık suçu olduğunun deklare edildiği eğitimin içeriğinde; şiddetin görenlere şiddetin; çocukların üzerindeki etkisi, anne/çocuk ilişkisine etkisi, baba/çocuk ilişkisine etkisi üzerinde duruldu. Ayrıca şiddet uygulayan kişiye nasıl müdahale edilebileceği, şiddet uygulayan kişi hakkında alınabilecek tedbirler ve nerelere başvurulabileceği hakkında bilgi verildi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.