TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'As bayrakları as dayı' Salih Tahtalıoğlu Kimdir?

Salih Tahtalıoğlunun 16 Haziran 2013'te çekilen ve daha sonra Milli karşılaşmalar öncesi ve kazanılan zaferlerin ardından sıkça paylaşılan o ikonikleşen fotoğrafın hikayesi nedir? Salih Tahtalıoğlu kimdir? İşte merak edilenler..

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
'As bayrakları as dayı' Salih Tahtalıoğlu Kimdir?

Hepimizin 'balkonuna bayrak asan dayı' olarak tanınan Salih Tahtalıoğlu dün EURO 2024'te mücadele eden futbolcularımızla buluştu. Bu olaydan sonra tekrar gündeme gelen Salih Tahtalıoğlu kimdir? merak konuusu oldu. İşte yanıtı...

Balkona bayrak asan olarak tanınan Salih Tahtalıoğlu kimdir?

Salih Tahtalıoğlu, 2013 yılında balkon demirine bayrak asarken çekilen fotoğrafıyla geniş kitlelerce tanındı. Fotoğrafın yayılmasıyla birlikte sosyal medyada büyük bir popülerlik kazanan Tahtalıoğlu, çeşitli etkinliklerde ve organizasyonlarda bayrak asma performansları sergileyerek ününü pekiştirdi.

Salih Tahtalıoğlu'nun popülerliği sadece Türkiye ile sınırlı kalmadı; zamanla uluslararası platformlarda da tanınan bir figür haline geldi. Türkiye'deki 3 büyük futbol takımının yanı sıra çeşitli siyasi partiler ve hatta Kremlin Sarayı ve Özgürlük Heykeli gibi sembolik yerlerde de bayrak asma uygulamalarıyla dikkat çekti.

Tahtalıoğlu'nun samimi ve neşeli kişiliği, onu Türkiye'nin sevilen simalarından biri haline getirdi. Sosyal medyada aktif olarak yer alan Tahtalıoğlu, çeşitli etkinliklerde milli ve kültürel değerleri yüceltme amacı güderek, takipçileriyle olan etkileşimini sürdürüyor.

salih tahtalıoğlu

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.