TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dalgıçlar köpek balıkları arasında Türk Bayrağı açtı

Antalya Akvaryum’da 30 Ağustos Zafer Bayramı, köpek balıklarıyla dolu ana tankta Türk bayrağı açılarak kutlandı. Dalgıçlar, bayrakla poz verirken ziyaretçiler bu anı telefonlarıyla kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 12:36
Kaynak: AA
Dalgıçlar köpek balıkları arasında Türk Bayrağı açtı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki Antalya Akvaryum, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı sıradışı bir etkinlikle kutladı. Su altı yaşamının tehlikeli türlerinin de aralarında bulunduğu deniz canlılarını barındıran akvaryumda, bayram coşkusu köpek balıkları arasında yaşandı.

Antalya Akvaryum, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı renkli ve dikkat çekici bir etkinlikle kutladı. Akvaryumda görevli dalgıçlar, köpek balıklarıyla dolu ana tanka Türk bayrağını açarak bayramı su altı ortamında kutladılar.

antalya akvaryum

Akvaryumun ana tankında gerçekleştirilen bu etkinlik, köpek balıklarıyla birlikte yapılan dalışta büyük ilgi topladı. Dalgıçlar, tank içerisindeki batık uçak dekorunun önüne Türk bayrağını açarak güvenlik önlemleri eşliğinde poz verdiler.

Antalya Akvaryum Satış ve Pazarlama Sorumlusu Caner Doğan, bu özel günün anlamına uygun olarak dikkat çekici bir etkinlik gerçekleştirmek istediklerini belirtti. Doğan, “Türk bayrağı ve Atatürk’ün resmini açarak Zafer Bayramı’nı su altı ortamında kutladık. Ziyaretçiler de bu anı dikkatle takip ettiler” dedi.

antalya 30 ağustos

Bazı ziyaretçiler, dalgıçların köpek balıkları arasında Türk bayrağını açtıkları anları telefonları ve fotoğraf makineleriyle görüntüleyerek bu anı ölümsüzleştirdiler.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.