TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye-Suudi Arabistan İş Forumu'nda imzalanan anlaşmalar ekonomik ilişkilere yeni bir soluk getirdi

Türkiye-Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu'nda, Johnson Controls Arabia ve Cvsair başta olmak üzere 23 firma, ekonomik ilişkilere yeni bir soluk getiren iş birliği anlaşmalarını imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
Türkiye-Suudi Arabistan İş Forumu'nda imzalanan anlaşmalar ekonomik ilişkilere yeni bir soluk getirdi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) organizasyonuyla düzenlenen Türkiye-Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu, iki ülke arasında önemli mutabakat ve iş anlaşmalarına zemin hazırladı. Johnson Controls Arabia ve Türkiye'nin yerli ve milli firması Cvsair dahil olmak üzere 23 firmanın imzaladığı iş birliği anlaşmaları, ekonomik ilişkilere yeni bir soluk getirdi.

Johnson Controls Arabia CEO'su Dr. Mohanad AlShaikh, İstanbul'da gerçekleşen Suudi Arabistan İş Forumu'na katılarak etkinlikte önemli bir rol üstlendi. Forum, iki ülkenin ekonomi ve turizm bakanlıklarının katılımıyla son yılların en yoğun katılımlı iş platformlarından biri olarak kaydedildi.

Türkiye-Suudi Arabistan İş Forumu'nda imzalanan anlaşmalar ekonomik ilişkilere yeni bir soluk getirdi 2

İKİLİ İŞBİRLİĞİ HEYECAN UYANDIRDI

Dr. AlShaikh'in katılımı, Johnson Controls Arabia'nın Suudi Arabistan Krallığı ve Türkiye Cumhuriyeti arasındaki ekonomik iş birliğini geliştirme vizyonunu yansıtırken, şirket aynı zamanda ekonomik bağları güçlendirme ve ortak hedeflere ulaşma amacını taşıdı. Türkiye'nin yerli ve milli HVAC firmalarından Cvsair'in de bu iş birliği kapsamında yer alması, sektörde büyük bir heyecan uyandırdı.

Türkiye-Suudi Arabistan İş Forumu, her iki ülkenin ekonomik ve ticari ilişkilerini güçlendirme ve gelecekteki işbirliklerini destekleme adına önemli bir adım olarak kaydedilirken, HVAC sektöründeki bu iş birlikleri, her iki ülkenin de ekonomik kalkınmasına katkıda bulunarak bölgesel işbirliğinin önemini bir kez daha vurgulamış oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.