TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞOK Marketler'in 2024'ün ilk yarısında cirosu 84,4 milyar TL'ye yükseldi

ŞOK Marketler, 2024 yılının ilk yarısında cirosunu 84,4 milyar TL'ye çıkarırken, mağaza sayısını 10 bin 925’e ve istihdamını 49 bini aşan seviyelere yükseltti. Şirket, müşteri odaklı ucuz fiyat politikası ve yeni mağaza açılışlarıyla sektöründeki güçlü konumunu pekiştirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 22:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 22:54
Kaynak: Haber Merkezi
ŞOK Marketler'in 2024'ün ilk yarısında cirosu 84,4 milyar TL'ye yükseldi

ŞOK Marketler, 2024 yılının ilk yarısında finansal başarısını sürdürdü. Şirket, 200 yeni mağaza açarak mağaza sayısını yılın ilk 6 ayında 10 bin 925’e çıkardı. Aynı dönemde 2 binden fazla kişiye iş olanağı sunarak toplam istihdamını 49 bin kişiyi aşan seviyelere yükseltti. Bu başarı, ŞOK Marketler’in ülke ekonomisine önemli katkıda bulunmasına yardımcı oldu.

HER GÜN UCUZ FİYAT MODELİ

ŞOK Marketler, "Ara sıra değil hep ucuz" sloganıyla her gün düşük fiyat politikası izlemeye devam ediyor. Şirket, müşterilerinin temel ihtiyaçlarına en uygun fiyatlarla ulaşmalarını sağlarken, "ucuzluk festivali" ile öz markalı ürünlerde indirimler sunarak hane ekonomisine katkıda bulunuyor.

"UCUZLUK SAĞLAYARAK KALİTELİ ÜRÜNLERİ EN UYGUN FİYATLARLA SUNUYORUZ"

2024 yılının ilk yarısındaki performanslarını değerlendiren ŞOK Marketler CEO'su Uğur Demirel, "Müşterilerimize en iyi hizmeti sunma hedefimiz doğrultusunda büyümemizi sürdürüyoruz. Ülkemizin 81 ilinde temel ürünlerde sürekli ucuzluk sağlayarak kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunuyoruz. Geçtiğimiz yıl istihdamı en çok artıran şirketler arasında yer aldık ve bu yıl da istihdam oluşturma konusundaki kararlılığımızla ülkemize katkı sunmaktan gurur duyuyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.