TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANKO Holding’in iki şirketi fortune 500 listesinde yer aldı

SANKO Holding’in iki şirketi, Çimko Çimento ve Beton ile SANKO Pazarlama, Fortune 500 Türkiye listesinde yer aldı. Çimko Çimento, net satış rakamlarına göre 148’inci sırada ve sektöründe 4’üncü sırada bulunurken, SANKO Pazarlama 338’inci sırada ve sektöründe 8’inci sırada yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 16:36
Kaynak: BÜLTEN
SANKO Holding’in iki şirketi fortune 500 listesinde yer aldı

İş dünyasının saygın dergilerinden Fortune Türkiye tarafından hazırlanan “Fortune 500 Türkiye’nin En Büyük Şirketleri” araştırması açıklandı.  SANKO Holding şirketlerinden Çimko Çimento ve Beton ile SANKO Pazarlama Fortune 500 listesine girdi.

Fortune 500 Türkiye 2023 araştırmasında, net satış rakamlarına göre yapılan listenin 148’inci sırasında bulunan Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret AŞ., sektöründe ise 4’üncü sırada yer aldı. SANKO Pazarlama ise listede 338’inci sırada yer alırken sektör sıralamasında ise 8’inci sırada bulunuyor.

“Bu şirketler, güçlü mali yapıları, geniş müşteri tabanları ve yenilikçi iş modelleriyle öne çıkabilmekteler”

Fortune

Fortune Türkiye'de yer alan açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Bir şirketin belli bir büyüklüğe ulaşması aynı zamanda istikrarlı büyüme ve güvenilir getiri potansiyeline sahip olmasını da beraberinde getirmektedir. Fortune 500 şirketleri, içerisinde yer aldıkları sektörde genellikle öncü konumda oldukları için yatırımcıların portföylerinde sağlam bir temel oluşturabilecek niteliğe de sahipler. Bu şirketler, güçlü mali yapıları, geniş müşteri tabanları ve yenilikçi iş modelleriyle öne çıkabilmekteler.”

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.