TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına önemli uyarı: Gram altında düşüş bekleniyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatlarıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Perşembe günü açıklanacak ABD enflasyon verilerine odaklanan Memiş, gram altın fiyatlarında düşüş olacağını tahmin etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına önemli uyarı: Gram altında düşüş bekleniyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yaklaşan ABD enflasyon verileri öncesinde gram altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı tahminlerde bulundu. Gram altın fiyatlarının düşeceğini söyleyerek, yatırımcılara dikkatli olmaları ve piyasa hareketlerini yakından takip etmeleri konusunda uyarılarda bulunan Memiş, altın yatırımcılarının riskleri değerlendirmesi gerektiğinin altını çizdi.

Gram Altın Fiyatları Düşebilir

Memiş, mevcut gram altın fiyatlarının 3,065 TL civarında olduğunu hatırlatarak, bu seviyelerin 3,000 TL’ye kadar gerileyebileceğini öngördü. “Perşembe günü açıklanacak ABD enflasyon verileri sonrasında gram altın fiyatlarında önemli bir düşüş bekliyorum,” diyerek yatırımcıların dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

gram altın

Döviz Piyasaları Üzerindeki Etkiler

Döviz piyasalarına da dikkat çeken Memiş, Dolar/TL kurunun yıl sonunda 40 TL seviyesine ulaşabileceğini öngörerek, yatırımcıların bu durumu göz önünde bulundurarak hareket etmeleri gerektiğinin altını çizdi. Ayrıca, Euro’nun Dolar karşısında değer kaybettiğini ve bu durumun yatırımcılar için fırsat oluşturduğunu ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.