TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırat Kuruca, Aksigorta Genel Müdürü olarak atandı

Sabancı Holding Finansal Hizmetler Grubu’ndaki entegrasyon çalışmaları çerçevesinde, Fırat Kuruca Aksigorta Genel Müdürü olarak atandı. Kuruca, Agesa Genel Müdürü olarak görevine devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
Fırat Kuruca, Aksigorta Genel Müdürü olarak atandı

Sabancı Holding Finansal Hizmetler Grubu, Fırat Kuruca'nın Aksigorta Genel Müdürü olarak atanmasını duyurdu. Kuruca, 1 Haziran 2024 tarihi itibarıyla Aksigorta'nın genel müdür vekili görevine getirilmişti ve şimdi bu görevi asaleten üstlenecek.

AKSİGORTA VE AGESA'DAKİ YENİ GÖREVLER

Sabancı Topluluğu’nun finansal hizmetler şirketlerinde sinerji fırsatlarını artırmak ve pazar etkinliğini üst seviyeye çıkarmak amacıyla yapılan entegrasyon çalışmaları kapsamında, Fırat Kuruca, Agesa Genel Müdürü olarak mevcut görevine devam ederken, Aksigorta'nın genel müdür vekili olarak atanmıştı. Şimdi, Aksigorta Genel Müdürü olarak asaleten göreve başlayacak.

FIRAT KURUCA'NIN KARİYER GEÇMİŞİ

Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Fırat Kuruca, iş hayatına 1989 yılında adım attı. Finans ve idari işler alanlarında yurt içinde ve yurt dışında çeşitli görevlerde bulundu. 2005 yılında Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katıldığı AvivaSA’da, 2017 yılında Genel Müdürlük görevine getirilmişti. Kuruca, 1 Haziran 2024 itibarıyla Aksigorta’da Genel Müdür Vekili olarak atanmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.