TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekli Bayram İkramiyesi 2024 ne zaman yatacak? Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan açıkladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın yaptığı açıklamaya göre, emeklilere verilecek olan 3000 TL'lik bayram ikramiyesi için ödeme tarihleri belli oldu. İşte detaylar ve bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağına dair bilgiler!

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
Emekli Bayram İkramiyesi 2024 ne zaman yatacak? Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere verilecek olan bayram ikramiyesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. TBMM Genel Kurulu'nda onaylanan 8. Yargı Paketi kapsamında emekli bayram ikramiyesinin 3 bin TL'ye yükseltilmesi kararlaştırıldı. Bu, önceki yıllarda 2 bin TL olarak belirlenen ikramiyenin artırılması anlamına geliyor.

emekli bayram ikramiyesi

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Emeklilere bayram ikramiyesinin artırılmasıyla ilgili kararın yasalaşmasının ardından, emeklilerin bayram ikramiyesini ne zaman alacakları merak konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı açıklamada, ödeme tarihlerinin belirlendiğini ve emeklilerin hesaplarına bayramdan önce aktarılacağını ifade etti.

2024 yılında Ramazan Bayramı'nın 10-11-12 Nisan tarihlerine denk geldiği göz önünde bulundurulduğunda, Ramazan Bayramı ikramiyesinin 9 Nisan 2024 tarihinden önce emeklilerin hesaplarına geçeceği belirtiliyor. Benzer şekilde, Kurban Bayramı'nın arefesi 15 Haziran 2024 gününe denk geldiği için, Kurban Bayramı ikramiyesinin ise 15 Haziran 2024 tarihinden önce ödeneceği öngörülüyor.

bayram ikramiyesi

Bu açıklamalarla birlikte, emeklilere bayram ikramiyesinin artırılması ve ödeme tarihlerinin belirlenmesi emekliler arasında memnuniyetle karşılandı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.