TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİM 8 Mart 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu: İşte bu haftanın fırsatları!

Tüketiciyi her zaman memnun etmeyi amaçlayan BİM, 8 Mart 2024'te yine dolu dolu bir aktüel ürünler kataloğu ile karşımızda. Bu hafta BİM mağazalarında, teknolojiden mutfak gereçlerine, giyim ürünlerinden dikiş malzemelerine kadar geniş bir ürün yelpazesi indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. İhtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılamak isteyenler için BİM'in sunduğu fırsatları kaçırmamak için hazırlıklarınızı yapın!

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2024 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
BİM 8 Mart 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu: İşte bu haftanın fırsatları!

Her hafta olduğu gibi bu hafta da BİM, müşterilerine ekonomik alışverişin kapılarını aralıyor. 8 Mart 2024 itibariyle geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunda, elektronik ürünlerden ev gereçlerine, giyimden dikiş malzemelerine kadar pek çok farklı kategoride ürün bulunuyor. İhtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılamak isteyenler için BİM mağazaları yine dopdolu. Peki, bu hafta BİM'de neler var? İşte detaylar!

8 MART'TA BİM'DE HARİKA FIRSATLAR

BİM'in 8 Mart 2024 tarihli aktüel ürünler kataloğu heyecanla beklenen indirimlerle dolu. Bu hafta BİM raflarında birbirinden çeşitli ürünler kullanıcıları bekliyor. Teknoloji ürünlerinden, züccaciye ve mutfak gereçlerine kadar geniş bir yelpazede sunulan ürünler, alışveriş yapmak isteyenleri memnun edecek nitelikte.

TEKNOLOJİ VE ELEKTRONİK ÜRÜNLER:

Cuma günü BİM mağazalarında Senna markasının 50 inçlik ve 32 inçlik televizyonları, Tecno SPARK 10 ve Casper VIA M35 cep telefonları gibi teknoloji ürünleri öne çıkıyor. Ayrıca Polosmart TWS kulaklık, MAGSAFE şarj aleti ve 10.000 mAh'lik Powerbank gibi pratik cihazlar da kullanıcıların ilgisini çekecek.

ZÜCCACİYE VE MUTFAK ÜRÜNLERİ:

BİM kataloğunda bu hafta Paşabahçe, Benante, LAV ve Stormax gibi markaların ürünleri dikkat çekiyor. Tokio kase setleri, Borcam kaplar, çerezlik ve tabak setleri gibi mutfak gereçleri cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca otomatik temizlik setleri, çamaşır selesi ve saklama kapları da pratik çözümler sunuyor.

TEKSTİL VE GİYİM ÜRÜNLERİ:

Kiğılı'nın sweatshirtleri, namaz elbiseleri, penye şallar ve çocuk yağmurlukları gibi giyim ürünleri de BİM mağazalarında yer alıyor. Özellikle mevlüt örtüleri, desenli seccadeler ve zikirmatik setleri gibi dini ihtiyaçları karşılayan ürünler de kullanıcıların ilgisini çekecek nitelikte.

DİKİŞ VE ÖRGÜ ÜRÜNLERİ:

Dikiş ve örgü meraklıları için çeşitli iplikler, boneler, makaralar ve dikiş setleri de BİM aktüel ürünler kataloğunda yer alıyor. İğne oyası iplikleri ve fırfırlı bone gibi detaylı ürünler, el işi sevenler için ideal seçenekler sunuyor.

BİM 8 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunda yer alan bu fırsatları kaçırmamak için mağazalara erken gitmekte fayda var. Uygun fiyatlarla birbirinden kaliteli ürünlere sahip olmak isteyenler için BİM, bu hafta da cazip seçenekler sunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.