TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Maaş artışları yüzde 49,25'e çıkıyor!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerini sevindiren haber! Bakan Işıkhan, emeklilerin maaş artışlarını yüzde 49,25'e çıkaracaklarını duyurdu. Ayrıca, ek zamlardan kaynaklı farkların ödemeleri için Resmi Gazete'de yayım sonrasında 1 hafta içinde başlanacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2024 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2024 21:54
Kaynak: Haber Merkezi
Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Maaş artışları yüzde 49,25'e çıkıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK) ve Bağ-Kur emeklilerini ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarında yapılacak artışı duyurarak sevindirici bir müjde verdi. Buna göre, emeklilerin maaşlarındaki artış oranı yüzde 49,25'e yükseltilecek.

Bakan Işıkhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışlarını yüzde 49,25'e yükseltiyoruz. Bu artışla birlikte emeklilerimize daha iyi bir maddi destek sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Ayrıca, ek zamlardan kaynaklı oluşacak farkların ödemeleriyle ilgili bilgi veren Bakan Işıkhan, Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemenin ardından 1 hafta içerisinde ödemelere başlanacağını belirtti. Bu sayede emekliler, maaşlarındaki artışın yanı sıra ek ödemelerini de kısa sürede alabilecekler.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.