TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kız arkadaşını öldüren sanık hapishaneden kaçtı

Danelo Cavalcante'nin kurbanının kız kardeşi, hükümlünün geçen hafta hapishaneden kaçışından bu yana hayatının büyük bir korkuyla karardığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2023 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2023 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kız arkadaşını öldüren sanık hapishaneden  kaçtı

(İLKHABER)- Deborah Brandao , Nisan 2021'de  eski erkek arkadaşı Danelo Cavalcante tarafından 38 kez mutfak bıçağıyla bıçaklanmıştı .

Sarah Brandao CNN'e şunları söyledi: "Birçok gündür uyumuyorum." Ayrıca kız kardeşinin cinayetinin kendisine söylendiği günü de anlattı. “Dünyasının sonu geldi” dedi.

Sarah Brandao, "Onun aşırı derecede kıskandığını, içtiğinde farklı bir insana dönüştüğünü, sürekli cep telefonunu karıştırdığını söylüyordu" dedi.Yetkililere göre, duvarda "yengeç yürüyüşü" yapmak, dikenli telleri itmek ve çatının üzerinden geçmek gibi alışılmadık bir yöntem kullanarak hapishaneden kaçmayı başardı.

Sarah, Deborah'ın Cavalcante ile Chester County'de komşuyken tanıştığını ve yaklaşık bir buçuk yıl çıktıklarını söyledi. Kendisine ve çocuklarına karşı yardımsever ve iyi davrandığını, yalnızlığını iyileştirdiğini belirtti. Normal göründüğünü ancak 'her zaman çok sessiz, dikkatli ve çekingen' olduğunu ekledi. Sarah, çocuklara iyi davranmasına rağmen onlara karşı soğuk davrandığını, herhangi bir bağlılık olmadığını ve Deborah'a karşı davranışının zamanla değiştiğini belirtti. İçki içtiğinde ve cep telefonunu kontrol ettiğinde "aşırı derecede kıskandığını" söyledi ve eğer aldatırsa "en kötüsünü yapacağını" şeklinde tehdit etti. 

Chester İlçe Hapishanesi müdür vekili Howard Holland, çarşamba günü düzenlediği basın toplantısında, 34 yaşındaki şahsın kaçışını 31 Ağustos sabahı hapishane bloğunun egzersiz alanında olduğu sırada gerçekleştirdiğini ve kuledeki bir memurun bunu fark edemediğini söyledi. onun ayrılışı.Chester İlçe Hapishanesi müdür vekili Howard Holland, çarşamba günü düzenlediği basın toplantısında, 34 yaşındaki şahsın kaçışını 31 Ağustos sabahı hapishane bloğunun egzersiz alanında olduğu sırada gerçekleştirdiğini ve kuledeki bir memurun bunu fark edemediğini söyledi. onun ayrılışı.

Ekran görüntüsü 2023-09-07 172309

Pennsylvania Crime Stoppers, Cavalcante'nin yakalanmasını sağlayacak bilgi için 10.000 dolar teklif ederek toplam ödülü 20.000 dolara çıkardı.

ABD Polis Teşkilatı, SWAT, yerel, eyalet ve diğer federal kurumlar da dahil olmak üzere kolluk kuvvetleri ekipleri kaçağı bulmak için aramaya katıldı.Cavalcante, Nisan 2021'de 33 yaşındaki Deborah Brandão'yu, bir önceki yıl kendisine yönelik tacizden koruma kararı çıkardıktan sonra o zamanlar yedi ve dört yaşındaki çocuklarının önünde defalarca bıçaklayarak öldürdü.Geçen ayki mahkumiyetinden birkaç gün sonra Cavalcante, şartlı tahliye imkânı olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.