TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsrail ve Hizbullah arasındaki gerilim tırmanıyor: 25 roket ve iha fırlatıldı

İsrail Savunma Kuvvetleri, Lübnan'daki Hizbullah mevzilerinden İsrail'in kuzeyine 25 roket ve birkaç insansız hava aracı (İHA) fırlatıldığını duyurdu. Saldırılar devam ederken, bölgedeki gerilim giderek artıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 16:43
Kaynak: İHA
İsrail ve Hizbullah arasındaki gerilim tırmanıyor: 25 roket ve iha fırlatıldı

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, Lübnan’daki Hizbullah mevzilerinden İsrail’in kuzeyine 25 roket ile birkaç insansız hava aracı (İHA) fırlatıldığı aktarıldı.

İsrail’in Lübnan’daki saldırıları devam ederken, Hizbullah Hareketi de binlerce kişinin ölümüne neden olan saldırılara karşılık veriyor. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, Lübnan’ın güneyindeki Hizbullah mevzilerinden İsrail’in kuzeyine 25 roket ile birkaç insansız hava aracı (İHA) fırlatıldığı bildirildi. Batı ve Yukarı Celile’ye atılan 25 roketten bazılarının hava savunma sistemleri tarafından engellendiği belirtilen açıklamada, bazı roketlerin ise bölgeye isabet ettiği kaydedildi. IDF, Batı Celile üzerinde birkaç İHA’nın da hava savunma sistemleri tarafından engellendiğini ifade etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.