TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yedigöze Şelalesi ve milli parklara rağbet artıyor

Yedigöze Şelalesi, Türkiye'nin Adana iline bağlı Aladağlar Milli Parkı'nda bulunan doğal güzelliklerden biridir. Bu şelale, muhteşem manzaraları ve çevresindeki doğal zenginlikleri ile ünlüdür.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2023 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2023 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yedigöze Şelalesi ve milli parklara rağbet artıyor

Aydın Gökçeoğlu

(İLK HABER)-  Adana'nın Aladağ ilçesinde bulunan Yedigöze Orman Parkı Adana sıcağı'ndan kaçıp serinlemek isteyenler için oldukça rağbet görüyor.  

Yedigöze Şelalesi şehir hayatının karmaşasından uzaklaşıp kendini doğanın kucağına bırakmak isteyenler için eşsiz bir güzellik. Burası doğa tutkunları için gerçek bir cennettir.

Yedigöze Şelalesi, adını yedi farklı gözden aldığı bilinir. Bu yedi gözden akan suların birleşmesiyle oluşan şelale, aynı anda yedi farklı noktadan suyun aşağıya dökülmesine tanıklık edebilirsiniz. Bu görsel şölen, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor.

AW017029_02

Haftasonu Adana ve çevre illerden oldukça rağbet gören Yedigöze şelalesi ve milli parklar doğa severlerin ve macera arayanların ilgisini çekiyor. Doğal yaşamın korunduğu bu alanlar, sadece yerel halkın değil, aynı zamanda yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor. Her biri kendine özgü güzelliklere sahip olan milli parklar, trekking, dağcılık, kampçılık ve kuş gözlemi gibi etkinlikler için ideal mekanlar sunuyor.

AW017029_05

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.