TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEKNOFEST Adana'nın 4. gününde birçok etkinlik gerçekleştirilecek

TEKNOFEST Adana, dördüncü gününde de teknoloji meraklılarını ağırlamaya devam ediyor. Şakirpaşa Havalimanı'nda düzenlenen festivalde, ziyaretçiler teknoloji ile ilgili birçok deneyimi deneme ve görme fırsatı yaşıyor. Festivalin 4. günü olan 5 Ekim Cumartesi gününde birçok uçuş gösterileri ziyaretçilerini bekliyor. Bunun yanı sıra "Köklerden Geleceğe: TEKNOFEST Dijital Evren" ve "Zaferin İzinde: Çanakkale Dijital Deneyim Alanı" gibi özel alanlar festival boyunca ziyaret edilebilecek.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 12:03
Muhabir: SARE ALİYE AKÇAY
ilkhaber-gazetesi.com
TEKNOFEST Adana'nın  4. gününde birçok etkinlik gerçekleştirilecek

TEKNOFEST Adana, dördüncü gününde de teknoloji tutkunlarını bir araya getirmeye devam ediyor. Şakirpaşa Havalimanı'nda düzenlenen festivalde, ziyaretçiler bugün de gökyüzünde gerçekleşecek muhteşem uçuş gösterilerine tanık olacak. Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK gibi akrobasi timlerinin yanı sıra, son teknolojiyle donatılmış havacılık araçlarının gösterileri de festivale renk katacak. Bu sırada, "Köklerden Geleceğe: TEKNOFEST Dijital Evren" ve "Zaferin İzinde: Çanakkale Dijital Deneyim Alanı" gibi özel alanlarda ziyaretçiler, geçmişle gelecek arasında köprü kuracak sanal gerçeklik deneyimleri yaşayabilecek.

5 EKİM TEKNOFEST ADANA'DA SOLOTÜRK VE TÜRK YILDIZLARI NEFES KESECEK

Festival boyunca gökyüzünü süsleyen Türk Yıldızları, SOLOTÜRK, HÜRKUŞ, HÜRJET, Bayraktar Akıncı, Bayraktar TB3, Jandarma Çelik Kanatlar, atak helikopteri ve paramotorların gösterileri de bugün gerçekleştirilmeye devam edecek.

Çocuklar TEKNOFEST'te birçok etkinliği tatma fırsatı buluyor

TEKNOFEST Adana'da çocuklar için birçok etkinlik düzenleniyor. "Rafadan Tayfa Teknolojik Tayfa" ve "HÜRKUŞ-GÖKBEY Müzikali" gibi eğlenceli etkinliklerle dolu bir gün onları bekliyor. Bilim gösterileri, uzay temalı park ve daha fazlasıyla çocuklar hem eğlenecek hem de öğrenecek.

Festivale sabah saatlerinde gelen Zeynep Kılıç, ''Çocuklarımla beraber festivale geldim. Gösteriler ve dijital ziyaretçilerin deneyimleri olağanüstüydü, üstelik çocuklu olanlara girişte kolaylık sağlanıyor. Herkesi bekliyoruz, çocuklar gelsin bu atmosferi tatsın " şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.