TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEKNOFEST Adana ne zaman yapılacak? Hangi havalimanında yapılacak?

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST, bu yıl Adana’da düzenlenecek. Geçmiş yıllarda İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilen festival, teknoloji tutkunlarını Adana’da bir araya getirmeye hazırlanıyor. İşte TEKNOFEST Adana ziyaret saatleri ve tarihleri...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
TEKNOFEST Adana ne zaman yapılacak? Hangi havalimanında yapılacak?

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST, bu yıl Adana’da teknoloji meraklılarıyla buluşacak. Geçtiğimiz yıllarda İstanbul, Ankara ve İzmir’de büyük ilgi gören festival, bu kez Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleştirilecek. TEKNOFEST Adana için geri sayım başlarken, ziyaret saatleri ve tarihleri de açıklandı. İşte, teknoloji tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği TEKNOFEST Adana’nın detayları...

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST, bu yıl Adana’da düzenlenecek. Geçmiş yıllarda İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilen festival, teknoloji tutkunlarını Adana’da bir araya getirmeye hazırlanıyor.

teknofest adana

TEKNOFEST Adana Ne Zaman? Hangi Havalimanında?

Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gerçekleşecek olan TEKNOFEST Adana, 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda ziyaretçilere kapılarını açacak. Her gün 09.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan festival, teknolojiye meraklı herkesi bu eşsiz deneyimi yaşamaya davet ediyor.

Ziyaretçi Kayıtları Başladı

TEKNOFEST’e katılım ücretsiz, ancak etkinlik alanına giriş yapabilmek için ziyaretçilerin kayıt yaptırması gerekiyor. Ziyaretçiler, kayıt işlemlerini TEKNOFEST’in resmi web sitesi olan www.teknofest.org üzerinden tamamlayabiliyor.

teknofest adana

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.