TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selçuk Bayraktar: "Bir Çocuk Gelsin, Uçağa Dokunsun Sloganıyla Yola Çıktık"

TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Adana'da kapılarını açan TEKNOFEST'e olan yoğun ilginin memnun olduklarını dile getirdi. Adana Havalimanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde konuşan Bayraktar, bu yıl 1 milyon 600 binden fazla genç yarışmalara başvurduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
Selçuk Bayraktar: "Bir Çocuk Gelsin, Uçağa Dokunsun Sloganıyla Yola Çıktık"

TEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, “'Bir çocuk gelsin, uçağa dokunsun' sloganıyla yola çıktık. 

ADANA'DAN TEKNOFESTE YOĞUN RAĞBET

Bayraktar, "Adana'ya kadar çevrimiçi kayıt açısından en fazla katılım alan festivalimiz oldu" dedi. Etkinliğin devamının ardından Kızılelma'nın önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Bayraktar,''Bu yıl 1 milyon 600 binden fazla gencimiz yarışmalarımıza başvurmuştu. Artık 50 farklı kategoride olan yarışmaların sadece birkaçı devam ediyor. 25 farklı yarışmanın büyük bir kısmı Antalya'da gerçekleşti. Bunun yanında son döneme de sadece birkaç yarışma kaldı. İnanılmaz bir coşkuyla bu yıla girmiştik. Adana'nın sıcaklığıyla benzer bir şekilde muhteşem bir coşkuyla Şakirpaşa'da da Adana TEKNOFEST kapılarını açmış oldu" diye konuştu.

SELÇUK BAYRAKTAR

Gençlerin Hayallerine Dokunmayı Hedefliyoruz

"Bir çocuk gelsin, uçağa dokunsun" sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Bayraktar, on binlerce gencin festivale katıldığını ve onların hayallerine dokunarak yeni teknolojik eserlerin geliştirilmesine katkı sağladıklarını belirtti. Bayraktar, "Amacımız, en imkansız koşullarda yaşayan çocukların bile hayallerine ulaşmasını sağlamak" diyerek gençlerin teknolojiye olan ilgisini artırmak için çaba gösterdiklerini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.