TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mark Zuckerberg, Elon Musk kavga etmek için evine giderken 'şehir dışında' olduğunu söyledi

Mark Zuckerberg, Elon Musk'ın teknoloji milyarderiyle dövüşebilmek umuduyla Facebook CEO'sunun evine bir Tesla götüreceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2023 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2023 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mark Zuckerberg, Elon Musk kavga etmek için evine giderken 'şehir dışında' olduğunu söyledi

SERHAT AKARSU

(İLKHABER) - Mark Zuckerberg, Elon Musk'ın teknoloji milyarderiyle dövüşebilmek umuduyla Facebook CEO'sunun evine bir Tesla götüreceğini söylemesinin ardından şehir dışında olduğunu söyledi.

Musk, Zuckerberg'in rakibinin maç konusunda ciddi olmadığını söyleyerek iptal etmesinin ardından Facebook'un kurucusuyla dövüşmek için yaptığı son planları detaylandırmak için eskiden Twitter olarak bilinen X sitesinde konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Musk Pazartesi günü attığı tweette "Tak, tak... meydan okuma kabul edildi... kapıyı aç @finkd," dedi.

Ve ekledi: "Bu gece Palo Alto'daki Tesla FSD test sürüşü için arabadan @finkd'nin evine gitmesini isteyeceğim.

"Ayrıca en son X canlı yayın videosunu da test edecek, böylece maceramızı gerçek zamanlı olarak izleyebilirsiniz! Eğer şansımız yaver gider ve Zuck... gerçekten kapıyı açarsa, mücadele başlayacak!"

Ancak Zuckerberg'in sözcüsü, "Mark şu anda seyahat ediyor ve Palo Alto'da değil. Ayrıca Mark bu sporu ciddiye alıyor ve rastgele evine gelen biriyle dövüşmeyecek," dedi.

Zuckerberg Pazar gecesi dövüşten çekildiğini açıkladı çünkü Musk bir formatı kabul etmedi ve maçın ayrıntılarını değiştirmeye devam etti.

Zuckerberg, "Sanırım hepimiz Elon'un ciddi olmadığı konusunda hemfikiriz ve artık yolumuza devam etme zamanı geldi. Gerçek bir randevu teklif ettim. Dana White bunu hayır için yasal bir müsabaka haline getirmeyi teklif etti. Elon bir tarihi teyit etmedi, sonra ameliyat olması gerektiğini söyledi ve şimdi onun yerine benim arka bahçemde bir antrenman turu yapmak istiyor. Eğer Elon gerçek bir randevu ve resmi bir etkinlik konusunda ciddileşirse, bana nasıl ulaşacağını biliyor. Aksi takdirde, yoluma devam etme zamanı. Bu sporu ciddiye alan insanlarla yarışmaya odaklanacağım." diye yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.