TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaspersky: VPN'ler açık Wi-Fi kullanımında güvenliği artırıyor

Kaspersky, VPN'lerin dijital risklere karşı güvenliği artırdığını vurguluyor. Halka açık Wi-Fi ağlarında VPN kullanımının önemi ve güvenlik önlemleri üzerine tavsiyeler paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
Kaspersky: VPN'ler açık Wi-Fi kullanımında güvenliği artırıyor

Kaspersky Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Tüketici Kanalı Başkanı Seifallah Jedidi, VPN'lerin dijital alandaki risklere karşı güvenliği artırdığını vurgulayarak şunları söyledi: "VPN, korumalı, daha hızlı ve güvenilir şeffaf bağlantı imkanı sunarak kullanıcıların gizliliğini güçlendiriyor." Jedidi, halka açık Wi-Fi ağlarına bağlanırken alınması gereken güvenlik önlemleri konusunda da tavsiyelerde bulundu.

Kaspersky uzmanları, sahte Wi-Fi ağları ve bu ağlara bağlı olarak gerçekleştirilen kişisel bilgi hırsızlıklarına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Kamuya açık Wi-Fi ağlarına bağlanırken VPN kullanımının önemine değinen uzmanlar, bu sayede verilerin şifrelendiğini ve güvenliğin artırıldığını ifade etti. VPN'lerin, siber saldırılara karşı koruma sağladığı ve kullanıcı verilerini güvende tuttuğu vurgulandı.

Kaspersky'nin güvenlik çözümleri, DNS sahtekarlığı gibi siber risklere karşı da etkin bir koruma sunarak internet kullanıcılarının güvenliğini maksimum düzeyde tutuyor.

Bu haberde, Kaspersky'nin VPN'lerin açık Wi-Fi ağlarında kullanıcı güvenliğini artırdığına dair açıklamaları özetlenmiştir. Ayrıca halka açık Wi-Fi ağlarının güvenli kullanımı için alınması gereken önlemler ve VPN'lerin sağladığı koruma detayları aktarılmıştır. (AA)

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.