TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Android için ChatGPT önümüzdeki hafta yayınlanıyor ve şimdi ön kayıt yaptırabilirsiniz

iPhone sahipleri birkaç aydır iOS için ChatGPT'den yararlanabiliyordu ve Android kullananlar bu fırsatı çok uzun süre kaçırmak zorunda kalmayacak: Android için ChatGPT önümüzdeki hafta kullanıma sunuluyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2023 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2023 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Android için ChatGPT önümüzdeki hafta yayınlanıyor ve şimdi ön kayıt yaptırabilirsiniz

AYDIN GÖKÇEOĞLU

(İLKHABER) - iPhone sahipleri birkaç aydır iOS için ChatGPT'den yararlanabiliyordu ve Android kullananlar bu fırsatı çok uzun süre kaçırmak zorunda kalmayacak: Android için ChatGPT önümüzdeki hafta kullanıma sunuluyor.

Haber ChatGPT geliştiricisi OpenAI tarafından atılan bir tweet ile geldi ve uygulama şimdiden Google Play Store'da listelenmiş durumda. Uygulamayı henüz indiremezsiniz, ancak Ön Kayıt düğmesine tıklayarak veya dokunarak ilgilendiğinizi belirtebilirsiniz. Bu da temel olarak uygulama kullanıma sunulduğunda bir uyarı alacağınız anlamına geliyor.

Uygulamayla ilgili detaylar şu an için oldukça zayıf, ancak uygulama ekran görüntüleri ve açıklamasından, bu iOS sürümüne çok benziyor gibi görünüyor. iOS uygulamasını hem ücretsiz hem de ücretli Plus ChatGPT hesaplarıyla kullanabilirsiniz.

Android için ChatGPT'nin her ülkede aynı anda başlatılıp başlatılmayacağına dair henüz bir gösterge yok - iOS için ChatGPT'nin ABD dışına yayılması bir hafta kadar sürdü. Ne olursa olsun, İngiltere'de Android uygulaması için başarılı bir şekilde ön kayıt yaptırabildik, bu yüzden ne yaparsanız yapın.

Olağan ChatGPT deneyimi
ChatGPT mobil deneyimi masaüstü deneyimiyle neredeyse aynıdır, sadece daha küçük bir ekranda. Konuşmalarınız oturum açtığınız tüm cihazlarda senkronize edilir ve hediye fikirlerinden eski tarihe kadar her şey hakkında soru sorabilirsiniz.

Android için ChatGPT'de iOS için ChatGPT'de olduğu gibi sesli giriş kullanıp kullanamayacağınız henüz belli değil - ancak uygulamayı mümkün olan en kısa sürede deneyeceğiz ve size sunduğu her şey hakkında bilgi vereceğiz. OpenAI, uygulamasını iOS ile entegre etmede başarılı oldu ve Google'ın mobil platformunda da aynı şeyi umuyoruz.

Android'de ChatGPT kullanırken standart uyarılar geçerlidir: yapay zeka destekli sohbet botunun halüsinasyonlara ve yanlışlıklara eğilimli olduğunu ve konuşmalarınızda herhangi bir kişisel veya hassas bilgiyi paylaşmaktan kaçınmanız gerektiğini unutmayın.

Apple'ın kendi ChatGPT rakibi üzerinde çalıştığı ve Google'ın yapay zekayı hemen hemen tüm ürünlerine dahil etmekle meşgul olduğu bildirilirken, OpenAI ChatGPT'yi güncel ve taze tutması gerektiğini biliyor - ve botu dünya çapında Android çalıştıran milyarlarca akıllı telefon için kullanılabilir hale getirmek kesinlikle bu konuda yardımcı olacaktır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.