TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Adana'ya Gidek mi' türküsü, 'TEKNOFEST Adana'ya uyarlandı

Türkiye’nin en büyük teknoloji ve havacılık etkinliklerinden biri olan TEKNOFEST, bu yıl Adana’da düzenleniyor. 2-6 Ekim 2024 tarihlerinde Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleştirilecek olan etkinlikle ilgili hazırlanan 'Adana'ya Gidek mi' türküsünün uyarlandığı 'TEKNOFEST Adana' videosu, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 12:26
Kaynak: Haber Merkezi

2024 TEKNOFEST Adana'nın, 2-6 Ekim 2024 tarihlerinde Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleştirileceği bildirildi. Teknoloji ve Girişim Yarışmaları, Bilim Sokağı'nda 6-14 yaş gruplarına yönelik Atölye Çalışmaları, Hava ve Kara Araçları Sergisi gibi birçok aktivitenin yer alacağı 'TEKNOFEST Adana' için ünlü Adana türküsü sözleri uyarlanarak, video hazırlandı.

'Adana'ya gidek mi' adlı Adana türküsünün Teknofest'e uyarlanmış hali, festivalin enerjisini daha da yükseltti. Adana'nın yerel kültürünü yansıtan bu türkünün teknolojiyi ve inovasyonu buluşturan TEKNOFEST ruhuna uygun bir biçimde yeniden yorumlanması, büyük ilgi gördü.

Türkünün "Gidek gidek gel gidek TEKNOFEST'e gel gidek" versiyonu, sosyal medya platformlarında paylaşıldıktan kısa süre sonra viral hale geldi. Şarkının eğlenceli ve dinamik temposu, Adanalıların TEKNOFEST heyecanını müzikle bütünleştirerek bir araya getirildi.

Türkünün festivale uyarlanmış bu versiyonunda, katılımcılara TEKNOFEST için coşkulu bir çağrı yapıldı. Şarkının videolu performansı sosyal medyada hızla yayılarak, festivalin genç ve teknoloji meraklısı kitlesi arasında büyük beğeni topladı. Videoda, festival alanına gidilecek ücretsiz ulaşım noktaları da yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.