Yerli ve milli teknolojilerle dolu TEKNOFEST 7’den 70’e herkese hitap ediyor

Adana Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST, 128 kurumun katılımıyla yerli ve milli ürünlerin sergilendiği etkinliklerle 6 Ekim’e kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 7’den 70’e herkesin ilgi gösterdiği TEKNOFEST, teknolojinin eğlenceli yüzünü gözler önüne seriyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 00:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 00:02

Bu yıl düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), Adana’da kapılarını ziyaretçilere açtı. Festival, Adana Havalimanı’nda, kamu kuruluşları, teknoloji şirketleri ve üniversitelerin katılımıyla gerçekleştiriliyor. 128 kurumun yer aldığı festivalde, yerli ve milli ürünler büyük ilgi görüyor.

Festival kapsamında düzenlenen 50 yarışmaya, toplam 790 bin takım ve 1 milyon 650 binden fazla yarışmacı başvuruda bulundu. TEKNOFEST, 6 Ekim tarihine kadar devam edecek ve ziyaretçilere çeşitli gösteriler ile yarışmalarla keyifli anlar yaşatacak.

Etkinlikte, ilk defa gösterime çıkan uçaklar ve yenilikçi teknolojik aletler de sergilendi. Ziyaret eden vatandaşlar, meraklı bakışlarla stantları dolaşarak, uçakları izleme fırsatı buldu. TEKNOFEST, 7’den 70’e tüm vatandaşları bir araya getirerek, teknolojinin eğlenceli yüzünü sergilemeye devam ediyor.

TEKNOFEST’e katılan Ahmet Durmaz, “60 Yaşındayım ilk defa böyle bir etkinliğe katıldım. Torunlarımı alıp geldim. Benim bile ilgimi çekti. TEKNOFEST’e emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.