Yasemin Yıldırım Çukurova ekibinde

Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Çukurova Belediyesi SK,  geride kalan sezonda Kuzeyboru ve kariyerinde Nilüfer Belediyespor, Çan Gençlik, Çanakkale Belediyespor, Manisa BŞB ve Bursaspor’da forma giyen Yasemin Yıldırım’ı renklerine bağladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2023 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2023 14:54
ilkhaber-gazetesi.com

Firdevs ARSLAN

ADANA (İLKHABER) – Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Çukurova Belediyesi SK,  geride kalan sezonda Kuzeyboru ve kariyerinde Nilüfer Belediyespor, Çan Gençlik, Çanakkale Belediyespor, Manisa BŞB ve Bursaspor’da forma giyen Yasemin Yıldırım’ı renklerine bağladı.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hız veren Çukurova Belediyesi SK, yeni sezona iddialı kadro kuruyor. Avrupa kupalarına katılmasın hesabını yapan Çukurova’nın Sultanları, yeni isimleri bir bir kadrosuna ekleyerek iddialı ekip kuruyor.

Şimdiye kadar Angela Leyva, Gergana Dimitrova, Hırvatistan milli takımında da oynayan ve geride kalan sezonda Eczacıbaşı forması giyen Samanta Fabris, Nursevil Aydınlar, Beril Yıldırım, Ceren Ünal, Selin Uygur, Burcu Yönder, Büşra Şahin Güneş, Yasemin Yıldırım, Samanta Fabris, Gergana Dimitrova, Nur Sevil Gökbudak, Ceren Cihan Önal gibi isimleri kadrosuna keleyen Çukurova Belediyesi SK, şimdi de geçtiğimiz sezon Kuzeyboru takımında forma giyen orta oyuncu Yasemin Yıldırım ile anlaştı..

Yasemin Yıldırım, daha önce, Nilüfer Belediyespor, Çan Gençlik, Çanakkale Belediyespor, Manisa BŞB ve Bursaspor takımlarında forma giydi.