Ünlü komedyen Doğu Demirkol, Adana'da sahne alacak

Ahlat Ağacı ve Ölümlü Dünya filmlerindeki başarılı performansı ve Güldür Güldür Show'daki stand-up gösterileriyle tanınan komedyen Doğu Demirkol, 17 Ekim'de Adana'da Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahne alacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2023 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2023 10:49

NİLGÜN TAZE

ADANA (İLKHABER) - Ünlü komedyen Doğu Demirkol, 17 Ekim Salı günü saat 19.00'da Adanalı komedi severlerle buluşuyor. Gösterisi Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Doğu Demirkol, Ahlat Ağacı ve Ölümlü Dünya gibi önemli filmlerdeki performansları ve Güldür Güldür Show'daki stand-up yeteneği ile Türkiye'nin mizah sahnesinde öne çıkan bir isim. Kendi yaşamından ve Türkiye'deki güldürüye uygun olaylardan ilham alan Demirkol'un sahne performansı, izleyicilere keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, bu eğlenceli etkinliğin ücretsiz olduğunu ve tüm Adanalıları, özellikle gençleri davet etti. 17 Ekim'de Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek bu etkinlik, gülme dolu keyifli bir akşam geçirmek isteyen herkes için harika bir fırsat olarak gözüküyor. Bu keyifli etkinliği kaçırmayın!

Doğu Demirkol kimdir?

Doğu Demirkol, 1985 yılında İstanbul'da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun oldu. 2014 yılında katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında dikkatleri üzerine çekti. Ardından Güldür Güldür Show'da yer aldı. Ahlat Ağacı ve Ölümlü Dünya filmlerinde rol aldı.