Şimşek şov

Yukatel Adana Demirspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu maçında konuk ettiği NK Osijek, evine eli boş döndü. Osijek'e 5 gol atarak rövanşta avantaj elde eden Mavi-Şimşekler, maç sonunda adeta şov yaptı. Demirspor'lu bir taraftarın camlarında Osi-Jek yazdığı gözlüğüyle yaptığı paylaşım ise sosyal medyayı salladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2023 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2023 11:06
ilkhaber-gazetesi.com

ALİ GÜRELİ-SERHAT AKARSU

ADANA (İLKHABER) - Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu maçında konuk ettiği NK Osijek karşısında elde ettiği farklı galibiyet sonrası tribünlere şov yaptı.

Mavi-Şimşekler, Yeni Adana Stadyumu'nda ağırladığı NK Osijek’i 5-1 mağlup ederek rövanş için çok önemli bir avantaj elde etti. Tarihinde ilk kez Avrupa Kupalarına katılan Adana takımı, galibiyeti 4. dakikada Svensson, 16. dakikada Yusuf Sarı, 52. ve 67. dakiklalarda Cherif Ndiaye ve 88. dakikada Yusuf Erdoğan'ın attığı gollerle elde etti. 

Demirspor'un rakibine sahayı dar ettiği maçta tecrübeli oyuncu Yusuf Sarı'nın gol sonrası koşarak takla atması tribünleri coşturdu. Maçın bitiş düdüğü ile Şimşekler, önde galibiyet üçlüsünün yer aldığı şov yaptı.

Güldüren paylaşım

Demirspor'lu bir taraftarın camlarında Osi-Jek yazılı gözlüğü ile yaptığı paylaşım da sosyal medyayı salladı. Fanatik taraftarın, atılan 5 golü temsilen önce sağ elinin parmaklarını gösterdiği daha sonra skorbordu işaret ettiği video, binlerce kez görüntülendi.